![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš noriu, kad "turi tam Fun" su savo senų kompiuterių kietojo disko Tai aš noriu parsisiųsti Linux OS ir pažaisti ant jo Bet man reikia patarimo dėl kurių Linux OS turėčiau pasirinkti, Aš jau Ubuntu, kuri neatrodė, kad bus iš jų turėčiau naudoti Aš reasonly atsisiųsti Mandriva. Galėjau paleisti iš DVD ir jis atrodė gražūs, bet man nepavyko įdiegti .. Anyways .. Kokią Linux OS do you guys patarimus man naudoti? arba jūs naudojate save, ir ko gero apie tai? Ačiū |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ gana tvarkinga Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip atsisiųsti Damn Small Linux? @ yra tiek daug failų forget ten tik iso
| |||
| |||
| Turiu Posted parsisiųsti svetainės Cew, tai žemyn Administratorius ją perduoti, Kristus tai liūdna. |
|
| |||
| |||
| mes galime gauti kitą Linux OS, nei Damnsmall? Man reikia 64 bitų versija, kad mano senas standusis diskas. |
|
| |||
| |||
| Jei tiesiog norite **** Apie Aners kodėl tu nesiteikė apie kai kuriuos neaiškius 64bit versija? |
|
| |||
| |||
| 64 bitų versijos nėra geriausias, tiesiog eikite į 32 bitų versija |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux yra mažas ir lengvas. Tinklapio net yra instrukcijos, kaip parsisiųsti ir įrašyti ISO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite PCLinuxOS
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Labas! Noriu Linux! Bet ... Kokia distribucija gauti? | Windwalker55 | Linux & Alternative OS | 1 | 3 birželis 2009 19:00 |
| Ar yra Linux Distro kuri moko Jūs Linux | pest79456 | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 23, 2009 13:26 |
| Geriausia Linux? | canadarulz | Linux & Alternative OS | 7 | Gegužė 20, 2008 11:17 |
| Bandymas pereiti prie Linux | stiklinė | Linux & Alternative OS | 1 | 2 vasaris 2008 03:31 |
| Pagalba Linux | Aners92 | Linux & Alternative OS | 3 | 30 sausis 2008 03:29 |
| Temos įrankiai | |
| |