![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, es gribu "ir" some fun ar savu veco datoru cieto disku Nozīmē, ka es vēlos lejupielādēt Linux OS un spēlēt aptuveni uz to Bet man vajag padomu par kuru Linux OS man vajadzētu izvēlēties, Man bija Ubuntu, kas nav šķiet, man vajadzētu izmantot Es reasonly lejupielādēt Mandriva. Man bija iespēja palaist no DVD un tas izskatījās jauka, bet man nebija iespējams instalēt .. Anyways .. Kurš Linux OS do you guys padomu man izmantot? vai kuras jūs izmantojat savu paša, un kas ir labs par to? Pateicība |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ ir diezgan sakārtot Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā es varu lejupielādēt nopelt neliels linux? @ ir tik daudz failu isn't tur tikai iso
| |||
| |||
| Es esmu ievietojis lejupielādes vietne Cew, tas ir uz leju, lai admin to varētu nodot, Kristus Tas ir skumji. |
|
| |||
| |||
| mēs varam iegūt citu Linux nekā Damnsmall OS? Man vajag 64 bitu versija ir par manu veco cieto disku. |
|
| |||
| |||
| Ja vēlaties tikai **** par Aners kāpēc jūs bothered par kādu aizēnot 64bit versiju? |
|
| |||
| |||
| 64 bitu versijas nav labākais, dodieties uz 32 bitu versija |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux ir maza un viegla. Vieta pat ir norādījumi par to, kā lejupielādēt un sadedzināt iso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izmēģināt PCLinuxOS