![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, chcem sa "majú pobavenie" s mojimi starými počítači harddisk Prostriedky Chcem stiahnuť Linux OS a hrať na ňom okolo Ale potřebuju radu pre OS Linux, ktorý by som si vybral, Já jsem měl Ubuntu, ktoré sa nezdali byť tak, aby boli na jednej som mala použiť I reasonly stiahnuty Mandriva. Bol som schopný štarte z DVD a to vypadalo hezký, ale já som nebol schopný nainštalovať .. Tak ako tak .. OS Linux, ktoré si chlapci mi poradit používať? alebo ktorá sa vám vaše vlastné použitie, a čo je dobré o tom? Vďaka |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ je pěkně uklizené Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako mám sakra stiahnuť malý linux? @ Existuje toľko súborov isnt tam len iso
| |||
| |||
| I poslali download stránky Cew, je to až na admin preniesť ju Kristus je to smutné. |
|
| |||
| |||
| môžeme dostať Linux OS iný ako Damnsmall? Potřebuju 64 bitovej verzii, že na mojom starom disku. |
|
| |||
| |||
| Ak chcete len **** o Aners prečo jsi obťažovalo o niektorých nejasných 64bit verzia? |
|
| |||
| |||
| v 64 bitových verziách nie sú najlepšie, len tak pre 32 bitové verzie |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux je malý a ľahký. Na mieste bol aj návod, ako stiahnuť a vypáliť iso. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste pclinuxos
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nazdar! Chcem Linux! Ale ... Čo distro získať? | Windwalker55 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 3. júna 2009 19:00 |
| Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23. apríla 2009 13:26 |
| Najlepšie Linux? | canadarulz | Linux & Alternatívne OS | 7 | 20. mája 2008 11:17 |
| Snažím sa prejsť na linux | kadička | Linux & Alternatívne OS | 1 | 2. februára 2008 03:31 |
| Pomoc pre linux | Aners92 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 30. januára 2008 03:29 |
| Thread Tools | |
| |