![]() |
|
| |||
| |||
| Hey, "eski bilgisayarlarda sabit disk ile eğlenceli" istiyorum Anlamına gelir Bir Linux işletim sistemi indirmek ve üzerinde oynamak istiyorum Ama, kendisi için Linux gerekir seçti OS bazı tavsiyeler gerekir Hangi olmak değildi Ubuntu vardı, I'm bir kullanmalısınız Ben reasonly Mandriva indirilebilir. Ben boot DVD'den elde ettim ve çok güzel görünüyordu, ama .. yüklemeniz mümkün değil Zaten .. Hangi Linux OS bana kullanmak için çocuklar danışmanlık yapmak? ya da kendinizi kullanmak ve bunun ne kadar iyi mi? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ oldukça düzenli Aners olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nasıl Damn Small Linux indiririm?? @ bu kadar çok sayıda dosya sadece ISO isnt
| |||
| |||
| Ben bunu yönetim için bu sıkıcıdır, Tanrım onu geçmek için Cew bir indirme sitesi göndermiştiniz. |
|
| |||
| |||
| başka bir Linux işletim sistemi Damnsmall daha alabilirim? Ben eski sabit disk üzerinde bir 64 bit sürümü gerekir. |
|
| |||
| |||
| Eğer isterseniz **** hakkında Aners neden ilgili bazı karanlık 64bit sürümü rahatsız nelerdir? |
|
| |||
| |||
| 64 bit sürümleri en iyi, sadece bir 32 bit sürümü çıkmak değildir |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux küçük ve kolaydır. Site bile nasıl indirmek ve ISO yakmak ilgili talimatlar var. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pclinuxos deneyin