![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я хочу, щоб "повеселитися" з мого старого жорсткого диска комп'ютера Значить, я хочу, щоб завантажити ОС Linux і пограти на ній Але мені потрібно кілька рад, для яких ОС Linux я б вибрав, Я був Ubuntu, який, здавалося, не було, один я повинен використовувати Я завантажив reasonly Mandriva. Мені вдалося завантажитися з DVD І це виглядало добре, але я не зміг його встановити .. У будь-якому випадку .. Який ОС Linux у вас хлопці, поради мені використовувати? або які ви використовуєте вашу власну особистість, і що хорошого? Спасибо |
|
| |||
| |||
| http://damnsmalllinux.org/ досить акуратний Aners. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як я можу завантажити Damn Small Linux? @ Є так багато файлів хіба там просто ISO
| |||
| |||
| Я розмістив сайт завантаження CEW, це до адміністратора пройти його, Христос це сумно. |
|
| |||
| |||
| ми можемо отримати іншу ОС Linux, ніж Damnsmall? Мені потрібна 64-розрядна версії мати на мій старий жорсткий диск. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви просто хочете **** Про Aners чому ти подбав про якийсь неясною 64bit версії? |
|
| |||
| |||
| 64-бітні версії не краще, просто перейдіть на 32-бітної версії |
|
| |||
| |||
| Puppy Linux невеликий і легкий. На сайті навіть є інструкції з запису ISO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробувати PCLinuxOS
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Привіт! Я хочу Linux! Але ... Який дистрибутив можна придбати? | Windwalker55 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 3 червня 2009 19:00 |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Кращий Linux? | canadarulz | Linux & альтернативних ОС | 7 | 20 травня 2008 11:17 |
| Намагаючись йти в Linux | Стакан | Linux & альтернативних ОС | 1 | 2 лютого 2008 03:31 |
| Допомога для Linux | Aners92 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 січня 2008 03:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |