![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, אני ביצוע פתיל כמו זה יש לי את עצמי רק פנו Linux וברצונך להסביר לאחרים מה לקח לי כמה ימים כדי להבין
לינוקס הוא המהיר ההפעלה פלטפורמה זמינה לקהל הרחב, את הסיבה לכך היא כי לינוקס היא מורכבת הרבה אפליקציות שונות הפועלות יחד ולא להגדיש ענק של יישומים פועלים כאחד. אי פעם את הפופולריות ההולכת וגדלה של לינוקס יש להביא כל הפצה ולשחרר להיות השתפרה באופן דרמטי. אם אתה חושב ש-Linux היא רק עבור nerds אז אתה טועה, המשטרה הצרפתית כעת להשתמש Ubuntu כמו גם בכל בית ספר ברוסיה החלפת חלונות עם Ubuntu מהו DISTROBUTION? 2. כאן קצת לקחתי קטע מתוך Wiki, IM בטוח שזה יכול להסביר את זה הרבה יותר טוב ממה שאני יכול "א הפצת לינוקס, לעיתים קרובות פשוט הפצה או distro, הוא חבר של לינוקס משפחה Unix-כמו מחשב מערכות הפעלה. מערכות כאלה הן בנוי מ Linux Kernel וכן מגוון חבילות אחרות, כגון X Window System ותוכנה מן פרוייקט GNU. Distributions גודל מותאם במיוחד נוטים להשתמש יותר קומפקטית חלופות כמו busybox, uclibc או dietlibc. יש למעלה משלוש מאות Linux distributions, כל אלו יישומים של מערכת ההפעלה Linux. כיוון שמרבית (אם לא בכולם) של הליבה ותמיכה חבילות שילוב של כמה תוכנות חינמיות ו קוד פתוח, Linux distributions נלקח יש מגוון רחב של צורות - החל מלא מובלט שולחן העבודה של מערכות הפעלה ושרתים מינימלי עד סביבות (בדרך כלל לשימוש מערכות מוטבעות, או עבור באתחול מתקליטון). מלבד תוכנה מותאמים אישית מסוימים (כגון installers ותצורה כלים) א "distro" פשוט מתייחס מסוים מגוון יישומים נשוי ואב במיוחד מלוקט הליבה, כך על "מחוץ the-box" יכולות עונה על הצרכים של רוב שלה, במיוחד עבור משתמש הקצה הבסיס. כרגע יש למעלה משלוש מאות הפצת לינוקס פרוייקטים פעילים פיתוח, שיפור מתמיד ולשפר את distributions בהתאמה. ניתן להבחין בין מסחריים המגובים distributions, כגון Fedora (Red Hat), הרשמה לאישור (נובל), Ubuntu (Canonical בע"מ), ו Mandriva Linux וקהילה כגון distributions Debian ו Gentoo. הנהלים עבור הרכבת ובדיקה של ההפצה לפני שפורסמו נוטים להיות יותר גדול לשכלל את המשתמש לבסיס. " WINDOWS ו-Linux? 3. אני צריך לשמור על חלונות? אני ממליץ לך לעשות עד שאתה מלא בנוח עם לינוקס. ואת בהחלט להשאיר את זה אם אתה רציני gamer אני תמיד שומר כמו Windows יש תוכניות שאני רוצה להשתמש ב-Linux צביעות. להקים אתחול כפול ולאחר מכן יש לך את הטוב ביותר של שני העולמות. GAMES 4. האם אני יכול המשחק על לינוקס? כן אתה יכול להשתמש בתוכניות כגון יין או cedega יין הוא יותר להפעלת כל היישומים עגולים ומפעיל כמות גדולה של תוכניות, כגון Windows Photoshop, תמונה מוכן ועוד רבים cedega היא עבור Gamers, זה משחק גדול boasts תאימות לרשימת היא צעד מהפכני עבור השגחה במשחקים עבור לינוקס עם זאת Windows היא בהחלט יותר טוב עבור לינוקס משחקים אבל אם אתה אור gamer שלך הם משחקים על cedega / לינוקס רשימת היינות יהיה בסדר נסה לפני שאתה מבין את זה בחינם ..... 5. האם אני יכול לנסות לבצע לפני שאני? את הדבר הזה הוא מבריק אתה יכול! Linux distributions רבים יש לחיות CD, זה אומר שאתה יכול boot from CD זו ולהפעיל את מערכת ההפעלה מהדיסק בלי להתקין. אמנם תכונה זו אינה מאפשרת את השימוש המלא של יישומים הוא מאפשר לך לנסות את התוכנה לפני שהתקנת את זה על הכונן הקשיח. הורד 6. איך אני יכול להשיג לינוקס? לאחר שבחרת את מה שאתה רוצה לינוקס (אני כתובת על זה מאוחר יותר) אתה יכול להתקין אותו על ידי לחיצה על distributions את האתר, להוריד את הקובץ ISO (CD חי) ו מקבע אותה לדיסק, לאחר מכן אתחול מהדיסק לפי הגדרה זה כמו העיקרית התקן האתחול ב-BIOS. אתה מפעיל את CD ו לחיות על שולחן העבודה אמורים להיות סמל אומר להתקין, ללחוץ על קישור זה ובצע את השלבים הבאים. את זה בקלות! כמה distributions ייתכן שאין לך אפשרות זו, ואתה עשוי להזדקק לאתחול מ הראשוני טקסט המסך. זה צריך להיות ישר קדימה גם עבור המחשב השני המשתמש. DISTRO'S 7. מה היא ההפצה בשבילי? יש הרבה distributions לבחירה כאשר מדובר ב-Linux לכולם יש את היתרונות ואת disadvantages הנפוצים ביותר הם distributions Ubuntu - פשוטה, פופולרית ורבי עוצמה kubuntu - Ubuntu עם kde mandriva - משתמש kde, loosing הפופולריות אך עדיין מוצקה distro לפתוח הרשמה - המגובים על ידי נובל, פשוט כדי להשתמש PC Linux OS - הטוב ביותר עבור המחשב beginners מוחלט, kde gentoo - בעיקר מקור יישומים, עבור משתמשים מתקדמים slackware - הארוך לרוץ distro, חזקה הבאה Fedora - 4 ב distro שעונים, kde xubuntu - עם Ubuntu xfce כדי לעזור לך לבחור להשתמש בדיקה אבל רק כמדריך קו עבור Beginner אני ממליץ גם PC או Ubuntu Linux OS, שתיהן ידידותית ופשוטה לשימוש ממשקים 8. מה GNOME, kde ו xfce ממשקים אלה אשר עושה שימוש ב-Linux, למשל kubuntu, Ubuntu ו xubuntu כולם בערך באותו מלבד הממשק, את internals זהים אך ישנם כמה הבדלים kde - מרוק מההתחלה, althaugh תפריט העריכה הוא מדאיג זה יהיה קבוע ב kde4 אשר זמין כעת עם החדש חסין אנפה עבור אלפא Ubuntu, GNOME הוא פחות מלוטש אבל מאפשר לך להריץ awn (כמו המזח Mac) ו xfce היא יותר מחשבים צנועים כפי שנדרש על פחות משאבי מערכת. קל להתקין את סביבת שולחן העבודה אחר כך אתה אף פעם לא מחויב רק אחד, אני כרגע יש kde ו GNOME מותקן ואהבה שניהם. אתה פשוט בוחר מה אתה רוצה אחד ב start up. הנה כמה תמונות מסך של ממשקים שונים GNOME - זה שולחן העבודה שלי kde xfce זוכר את כל האמור לעיל תמונות מסך הן לא "מניות" את המשתמשים שלהם customises להם העדפות כמו זה incredibly בקלות על לינוקס. אתה יכול customise משהו מתוך מסך הכניסה של סמלים. התקנת תוכנה 9. מתקין את אותו הדבר ב-Linux כפי שהוא ב-Windows? התשובה היא לא עם לינוקס יש כמה דרכים להתקנת קבצים 1. חבילה, ניתן לעשות זאת על ידי לחיצה על החבילה מנהל מחפש את שם התוכנית שברצונך להוריד ולהתקין, זה הרבה יותר כמו ללכת להסיר להוסיף יישומים ואתה יכול לבחור קטגוריה ולעיין עבור היישום שימושי שנערך על משכן (שרת יישומים מקוונים שמארח חבילות קל להוריד ולהתקין) 2. מחדש את קוד המקור, זה אולי נשמע daunting אבל זה ממש לא. זה פשוט נעשה על ידי הורדת את קוד המקור (בדרך כלל דחוס) / מחלץ את שולחן העבודה / הפעלת מסוף (כמו פקודה) / לנווט לספרייה אם שמרת על שולחן העבודה זה יהיה CD "שולחן עבודה / <file שם" * לא לכלול נאום הסימנים "בתוך קוד לאחר מכן להקליד ". / config" - זה יביא המון גלילה של טקסט פעם אחת את הטקסט סיימה ואתה לא רואה שום הודעות שגיאה הקלד "לעשות" - בצע את הנ"ל אם לא מופיעות הודעות שגיאה להקליד "sudo" להפוך התקן זהו זה התוכנית מותקנת, ברגע שיש לך לעשות את זה כמה פעמים זה הופך להיות הטבע השני 3. sudo-לקבל התקן מתאים, זה פשוט סוג של מסוף ואחריו את השם של חבילת ההתקנה, תתבקש אם ברצונך להמשיך הקלד Y ופגע להזין רוב תוכנות צד 3 יהיה קוד המקור למרות חלקם מלוקט לתוך. deb קבצים (Ubuntu) ו-RPM קבצים (סנט OS ו redhat) כלומר כל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את קובץ לפתוח עם חבילת מנהל כאשר ההורדה (זה אמור להיות אוטומטי) ועקוב אחר ההוראות. Equivalent תוכנות על לינוקס יש הרבה תוכניות, כי הם שווה את Windows מונה להיות חלק כל כך מודאג אם אתה צריך סוג של מסמך, גיליון אלקטרוני, מסד נתונים או הצגת כל זה יכול להיעשות על המשרד בו הוא פתוח רק טוב כמו MS Word ו חינם ! הוא יכול לשמור את הקבצים בפורמט זה בכל זאת לא אמורה להיות עם בעיות תאימות. גם עבור כל המשתמשים ipod, אתה יכול לנגן את קבצי m4a במרבית נגני מוסיקה Linux ו Sync ipod שלך איתם ![]() החלונות של היישומים הפועלים על לינוקס תודה על תוכנית נפלאה הנקראת יין אנו יכולים כעת להפעיל את היישום Windows on Linux, אחד החדשים ביותר היו ללא רבב שנוספו לפעול על לינוקס היא cs2 Photoshop ו Dreamweaver (הודות למימון של Google). למידע נוסף על יישומים אשר יפעלו עם יין יש לראות כאן READ* אני ממליץ לינוקס לאנשים בטוחים עם מחשבים, כמו גם מתחילים זה יכול להיות מסובך ומטעה בשעה פעמים בהחלט מבלבל, תהיה כמות קטנה של טקסט ההתקנה ואתה תצטרך להשתמש בכמה פקודות פשוטות כאשר יצרת, אל לא לכעוס זה קל, ויש הרבה עזרה מקוון. לאחר לתפוס את הרעיון שלה היא משב מ ו ב אז אתה תהיה רזה לאהוב את דרך החיים Linux * אם יש לך שאלות אל תהסס לשאול ואני נשמח לעזור להלן וידאו של שולחן העבודה שלי ב-Linux כל היופי http://uk.youtube.com/watch?v=_e7c2LPUwR0 המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| הי מדריך מצויין, אני בטוח שזה יעזור הרבה אנשים. כל הכבוד! ליאו |
|
| |||
| |||
| תודה |
|
| |||
| |||
| עדכון # #! |
|
| |||
| |||
| Cewy, חלק ממה שכתבת הוא במיוחד כדי Ubuntu בלבד. (sudo, מתאים במיוחד-לקבל) su היא די רגילה. אם תתני שורש התחבר זכויות וסיסמה, אתה יכול גם להשתמש ב-Ubuntu su. הבעיה היא עם sudo כי בקשות שלך הסיסמה, לא של שורש. מתאים היא לא רק את חבילת מנהל שם. רק Debian distros כי השימוש. אזור unslung Linksys קובץ השרת משתמש ipkg. RPM הוא נפוץ ב distros אחר, למשל, הרשמה מאמר טוב למרות!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אני מודע כי O אבל אני מכיר רק-מתאים לקבל, יש לי Red Hat המבוסס distros אבל מעולם לא השתמשנו חבילת מנהל IMO debian המבוסס distro הן של מיטב (עבור שולחן העבודה לשימוש כללי) |
|
| |||
| |||
| מדריך נחמד, מאוד מפורט: D |
|
| |||
| |||
| האם אתה יודע כל קובץ PDF עבור לינוקס מתחילים? מה שאני צריך זה PDF אז אני יכול לקחת אותה הביתה, שם אין לי חיבור לאינטרנט. תודה ... |
|
| |||
| |||
| לינוקס היא לסייע בכל מקום ... הטוב ביותר כדי לחפש את PDF על ידי לינוקס distro ... או לקנות ספר לינוקס שמגיע עם distro על פי בחירתך. אמזון יש להם די בזול. |
|
| |||
| |||
| במבט קדימה אל הבא עבור לינוקס dummies לכתוב! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Debugging של BSOD עם windbg למתחילים חלק 1: איך כל bits | Desertfish | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 22 ספטמבר 2009 04:06 |
| מדריך לינוקס למתחילים, ו Intermediates משתמשים מתקדמים. | oobrokensilence | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 26 יולי 2009 17:18 |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| רשת מדריך עזרה | solotekk | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 25 מרץ 2008 11:01 |
| משאבים טוב למתחילים? | Cobalt | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 1 | 21st אוקטובר 2006 18:57 |
| שרשרת כלים | |
| |