menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Linux KNOPPIX otázku?

Reply

Thread Nástroje
Old 21. listopadu 2008, 15:30
Nový člen skupiny

Default Linux KNOPPIX otázku?

im současnosti používá upravenou verzi Windows XP, ale chci, aby přechod na operační systém Linux, dělat některé věci a naučit více o tom. IVE slyšeli tohoto software KNOPPIX IVE že byl zájem začínají používat. otázku jsem se, že jsem slyšel, když si vypálit software na CD, jako je jeho vlastní operační systém do disku. to je pravda, že můžete použít KNOPPIX jako operační systém Linux a pak mít disk a ještě můj starý operační systém Windows?
Old 22.listopadu 2008, 07:47
MJM
Dárce Skupina

Ano.

Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základní deska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Paměť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Užší Sound System
Pevný disk (y):
200gb 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitní A200 Series
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operační systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 24.listopadu 2008, 03:55
Nový člen skupiny

Vy můžete udělat totéž s většinou Linux distros těchto dnů. Doporučuji Ubuntu, protože je v rozporu i z live CD a je velmi snadné použití. Byl jsem jeho používání po dobu 3 let a je to trochu jednodušší, než použití KNOPPIX.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.