![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im trenutno koristite izmijenjenoga verziju sustava Windows XP, ali želim se prebaciti na linux preko operativnog sustava za napraviti neke stvari i započeti učenje više o tome. Ive čuo da je ovaj softver knoppix ive bio zainteresiran za početnu koristiti. pitanje je da sam nakon što sam čula spali softver na CD-u kao i njen vlastiti operativni sustav unutar diska. Je li istina da je možete koristiti kao knoppix Linux operativnog sustava, a potom je disk i dalje imaju svoj stari operacijski sustav Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
| |||
| |||
| To možete učiniti istu stvar s većinom Linux distros ovih dana. Preporučujem Ubuntu, jer traje i živjeti s CD-a i vrlo je laka za korištenje. Imam bio koristeći Internet za 3 godine, te je malo lakši za korištenje od Knoppix. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Knoppix ili UBCD za vraćanje sustava? | Quinton | Općenito Software Chat | 0 | 29. svibanj 2009 13:52 |
| Postoji Linux distro To uči Vi Linux | pest79456 | Linux OS i alternativna | 2 | 23. travanj 2009 13:26 |
| Opće linux pitanje | Katana | Linux OS i alternativna | 6 | 30 siječanj 2009 19:18 |
| Pokušavajući Knoppix trčanje na moj stari XP računalu | LinuxBound | Linux OS i alternativna | 1 | 22. studeni 2008 04:48 |
| Knoppix boot problem? | litesabreman | Linux OS i alternativna | 2 | 21. studeni 2008 13:34 |
| Thread Tools | |
| |