kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Linux Knoppix kérdés?

Reply

Téma eszközök
Old November 21 2008, 15:30
Új tag Csoport

im Jelenleg egy módosított változat a Windows XP, de szeretném átkapcsolás a Linux operációs rendszert, hogy bizonyos dolgokat, és meg kell kezdeni tanul róla. ive hallottam ezt a szoftvert, hogy a Knoppix ive érdekelt kezdi használni. a kérdés, én is hallottam, hogy ha egyszer égetni a szoftver-ra egy CD-t, mint a saját operációs rendszer a lemezen. Igaz, hogy használatod Knoppix, mint a Linux operációs rendszert, majd vegye ki a lemezt, és még mindig a régi Windows operációs rendszer?
Old November 22, 2008, 07:47
MJM
Donor Group

Igen.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old November 24, 2008, 03:55
Új tag Csoport

Tudod, nem ugyanaz a dolog, a legtöbb Linux distros ezekben a napokban. Javaslom az Ubuntu, mert jól fut egy live CD-t, és nagyon könnyen használható. Nekem van használ ez a 3 év, és ez egy kicsit könnyebben használható, mint a Knoppix.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.