![]() |
|
| |||
| |||
| IM כיום באמצעות שינוי גירסה של Windows XP, אבל אני רוצה לעבור אל מערכת ההפעלה של לינוקס לעשות כמה דברים ולהתחיל לקבל מידע נוסף בנושא זה. ive שמעו של תוכנה זו knoppix כי ive היה מעוניין מתחיל להשתמש. יש לי את השאלה היא כי שמעתי לאחר לשרוף את התוכנה על גבי תקליטור, כמו את מערכת ההפעלה שלה בתוך הדיסק. האם זה נכון שאתה יכול להשתמש knoppix כמו מערכת ההפעלה Linux ולאחר מכן לקחת את הדיסק החוצה ועדיין יש לי את מערכת ההפעלה Windows הישנים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן.
| |||
| |||
| אתה יכול לעשות את אותו הדבר עם לינוקס distros ביותר בימים אלה. אני ממליץ Ubuntu, כפי שהוא פועל גם מתוך תקליטור חי והוא קל מאד לשימוש. אני כבר משתמש בה במשך 3 שנים, והוא קצת יותר קל להשתמש מאשר Knoppix. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Knoppix או UBCD ל-System Restore? | Quinton | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 29 מאי 2009 13:52 |
| Is there a Linux Distro זה מלמד את לינוקס | pest79456 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 23 אפריל 2009 13:26 |
| כללי Linux שאלה | katana | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 6 | עד ה -30 בחודש ינואר 2009 19:18 |
| מנסה להפעיל Knoppix על המחשב הישן שלי XP | LinuxBound | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 1 | 22 נובמבר 2008 04:48 |
| Knoppix האתחול הבעיה? | litesabreman | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 2 | 21st נובמבר 2008 13:34 |
| שרשרת כלים | |
| |