mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Linux & Alternative OS

Register

Linux Knoppix klausimą?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 15:30
Naujas Narys

Default Linux Knoppix klausimą?

im metu naudoja modifikuotą versiją "Windows XP", bet aš noriu pereitų prie Linux operacinė sistema daryti kai kurių dalykų ir pradėti mokytis daugiau apie jį. IVE išgirdo šią programinę įrangą Knoppix kad Ive domina pradedant naudoti. klausimą turiu, kad aš girdėjau Po įrašymo programinę įrangą į CD jo kaip savo operacine sistema per diskas. Ar tiesa, kad jūs galite naudoti kaip Knoppix Linux operacinė sistema, tada diskas dėmesį ir vis dar mano sena "Windows" operacinę sistemą?
Old Lapkritis 22, 2008, 07:47
MJM
Donorų grupės

Taip.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Lapkritis 24, 2008, 03:55
Naujas Narys

Galite padaryti tą patį su dauguma Linux distros šių dienų. Aš rekomenduoju Ubuntu, kaip ji veikia ir iš live CD, ir labai paprasta naudoti. Aš naudoju jį 3 metus, ir tai yra šiek tiek lengviau naudoti kaip Knoppix.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.