mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Linux KNOPPIX jautājumu?

Reply

Thread Tools
Old Novembris 21, 2008, 15:30
New Member Group

im pašlaik izmanto modificētu versiju Windows XP, bet es gribu pārslēgties uz Linux operētājsistēmu darīt dažas lietas, un jāsāk mācīties vairāk par to. IVE dzirdējis par šīs programmatūras KNOPPIX ka IVE ir ieinteresēta sākt lietot. I jautājums ir tas, ka es dzirdēju, kad jūs sadedzināt programmatūras uz cd tā kā savas darbības sistēmu disku. Vai tā ir taisnība, ka jūs varat izmantot KNOPPIX kā Linux operētājsistēmas un tad paņem disku, un joprojām ir mans vecais Windows operētājsistēmu?
Old Novembris 22, 2008, 07:47
MJM
Donors Group

Jā.

Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (s):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 Series
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old Novembris 24, 2008, 03:55
New Member Group

Tu vari darīt pats ar lielāko daļu Linux distros šīs dienas. Es iesaku Ubuntu, jo tas darbojas arī no Live CD un ir ļoti viegli izmantot. Man ir jau lieto 3 gadus, un tā ir mazliet vieglāk izmantot nekā Knoppix.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.