![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im súčasnosti používa upravenú verziu Windows XP, ale chcem, aby prechod na operačný systém Linux, robiť niektoré veci a naučiť viac o tom. IVE počuli tohto software Knoppix IVE že bol záujem začínajú používať. otázku som sa, že som počul, keď si vypálit softvér na CD, ako je jeho vlastný operačný systém do disku. to je pravda, že môžete použiť Knoppix ako operačný systém Linux a potom mať disk a ešte môj starý operačný systém Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno.
| |||
| |||
| Vy môžete urobiť to isté s väčšinou Linux distros týchto dní. Doporučuji Ubuntu, pretože je v rozpore aj z live CD a je veľmi jednoduché použitie. Bol som jeho používanie po dobu 3 rokov a je to trochu jednoduchšie, ako použitie Knoppix. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Knoppix alebo UBCD pre Obnovovanie systému? | Quinton | Všeobecné Software Chat | 0 | 29. máj 2009 13:52 |
| Existuje Linux distro To učia Nachádzate Linux | pest79456 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 23. apríla 2009 13:26 |
| Všeobecné otázky linux | Katana | Linux & Alternatívne OS | 6 | 30. januára 2009 19:18 |
| Snažím sa bežať Knoppix na mojom starom počítači XP | LinuxBound | Linux & Alternatívne OS | 1 | 22. november 2008 04:48 |
| Knoppix boot problem? | litesabreman | Linux & Alternatívne OS | 2 | 21. novembra 2008 13:34 |
| Thread Tools | |
| |