![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им тренутно користите измијењеног верзију система Уиндоус КСП, али желим да се пребаците на Линукс преко оперативног система за направити неке ствари и започети учење више о томе. Иве чуо да је овај софтвер кноппикс иве био заинтересован за почетну користити. питање је да сам након што сам чула спали софтвер на ЦД-у као и њен сопствени оперативни систем унутар диска. Да ли је истина да је можете користити као кноппикс Линукс оперативног система, а потом је диск и даље имају свој стари оперативни систем Уиндоус? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да.
| |||
| |||
| То можете учинити исту ствар са већином Линукс дистрос ових дана. Препоручујем Убунту, јер траје и да живи са ЦД-а и врло је лака за коришћење. ЈА имати био помоћу то за 3 године, те је мало лакши за коришћење од Кноппикс. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Кноппикс или УБЦД за опоравак система? | Куинтон | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 29 мај 2009 13:52 |
| Постоји Линукс дистро То учи Ви Линукс | пест79456 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 23 април 2009 13:26 |
| Опште Линукс питање | Катана | Линукс ОС и алтернативна | 6 | 30 јануар 2009 19:18 |
| Покушавајући Кноппикс трчање на мој стари КСП рачунару | ЛинуксБоунд | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 22 новембар 2008 04:48 |
| Кноппикс боот проблем? | литесабреман | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 21 новембар 2008 13:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |