![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. даний час використовується модифікована версія Windows XP, але я хочу перейти на Linux операційна система робити деякі речі і почати вчитися більше про нього. Ів чув цього програмного забезпечення, що Knoppix Ive була зацікавлена у відкритті в використанні. Питання в мене є, що я чув тільки ви запишіть програмне забезпечення на CD, як свою власну операційну систему усередині диска. Вірно чи, що ви можете використовувати Knoppix Linux як операційна система, а потім взяти диск і до сих пір моя стара операційна система? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
| |||
| |||
| Ви можете зробити те ж саме з більшістю дистрибутивів Linux в ці дні. Я рекомендую Ubuntu, як він працює добре з живою CD і дуже проста у використанні. Я використовую його протягом 3 років, і це трохи простіше у використанні, ніж Knoppix. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Knoppix або UBCD для відновлення системи? | Quinton | General Software чат | 0 | 29 травня 2009 13:52 |
| Є Там Linux Distro Це навчить вас Linux | pest79456 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 23 квітня 2009 13:26 |
| Генеральний Linux питання | Катана | Linux & альтернативних ОС | 6 | 30 січня 2009 19:18 |
| Спроба запустити Knoppix на мій старий комп'ютер XP | LinuxBound | Linux & альтернативних ОС | 1 | 22 листопада 2008 04:48 |
| Knoppix завантаження проблема? | litesabreman | Linux & альтернативних ОС | 2 | 21 листопада 2008 13:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |