![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html Paříž (Reuters) - Na světové top sluchátko tvůrce Nokia Oyj očekává, že role je Operační systém Linux ve své produktové portfolio, aby zvýšila za roli jeho Internet-zaměřil zařízení rostou, společnost úředníků řekl. Linux zatím měla velký úspěch na mobily, ale jeho role je, jak zvýšit počet nových Linux-založené modely dosáhly na trhu, zatímco Google Inc dali hlasováním o důvěře, které se používá k jeho vybudování Android platform on. Nokia sama používá Linux řadu let ve svém Internet tablet velká stolní-zařízeními, jako jsou používány pro přístup k internetu na cestách, ale chybí volání funkce. "Budeme rozšiřovat, že rozsah, a jsme přesvědčeni, že role Linux poroste," řekl mluvčí Kari Nokia Tuutti. Linux je nejrozšířenějším typu open source operační systém, který je k dispozici pro veřejnost, které budou použity, revidované a sdílené - to znamená, že má velkou vývojářskou komunitu, která by mohla vyústit v další atraktivní programy a nižší náklady, jako je Nokia. Nokia používá tablety na cílovou technologii-důvtipný spotřebitele nebo podpírání novými technologiemi, jako WiMAX. "Je to bude strašně důležité," Nokia je finanční ředitel Rick Simonson řekl investor konference, kdy požádal o roli Linux-založené tablet. Řekl, že se společnost vyvíjí novou generaci Linux-založené produkty, které se začínají na trhu. Trh v oblasti softwarových platforem pro mobily je vedena Nokia S60, postavený na operačním systému Symbian, ale před Microsoft Windows Mobile. Nicméně mnoho mobilních průmyslu těžké váhy, včetně Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei a LG Electronics, které vstoupily Linux aliancí. Linux dodavatelů vydělat peníze prodejem vylepšení a technické služby a Linux soutěží přímo s nabídkami od společnosti Microsoft, která poplatky za její software pro Windows a proti volně sdílet svůj kód.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| yeah! nokia jít! Já bych ji nainstalovat na můj telefon, pokud se její dostupné pouze tehdy, pokud je podporován oficiálně do nokia a pokud bych ji zničit záruka ... gobuntu je již na mobilních zařízeních! ^ ^ Dalším problémem je kompatibilita software pro s60 ... vhodné. sis soubory jsou již těžko. čím více je-li operační systém byl změněn, restartu "knihovna pokroku" ... což znamená, že bude méně kompatibilní software a musíme počkat na chvíli na tuto knihovnu pro rozšíření ... nemá někdo souhlasit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hi i am od richard s novými mobilními telefony v UK | fonecctv | Představte Yourself Zde | 1 | 15. listopadu 2007 01:04 |
| Mobilní CPU moc | Zathura | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 1. srpen 2007 20:10 |
| Telefony | Dev0115 | Vypnout Téma diskuze | 21 | 30. dubna 2007 15:08 |
| Norton Antivirus a mobilní telefony | login_beta23 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 30. března 2007 21:59 |
| Mobilní telefony | BlueEew | Vypnout Téma diskuze | 5 | 18. března 2007 05:16 |
| Thread Nástroje | |
| |