![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html PARIS (Reuters) - Οι κορυφαίες χειροσυσκευής maker Nokia Oyj αναμένει ότι ο ρόλος του Λειτουργικό σύστημα Linux στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για να αυξηθεί, καθώς ο ρόλος του Internet-επικεντρώθηκε συσκευές μεγαλώνει, εταιρεία υπαλλήλων είπε. Linux έχει μέχρι τώρα είχαν μικρή επιτυχία για cellphones, αλλά ο ρόλος της είναι η αύξηση του Linux ως πιο νέα μοντέλα που βασίζονται φθάσουν στην αγορά, ενώ η Google Inc έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης από το χρησιμοποιεί για να οικοδομήσει το Ανδροειδών πλατφόρμα σε λειτουργία. Η Nokia έχει και η ίδια που χρησιμοποιείται στο Linux για χρόνια την Internet δισκία, μεγάλο τηλέφωνο-όπως συσκευές που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο Internet εν κινήσει, χωρίς όμως να έχει καλούσας λειτουργικότητα. "Εμείς θα διευρύνει το φάσμα, και πιστεύουμε ότι ο ρόλος του Linux θα αυξάνεται", δήλωσε η εκπρόσωπος της Nokia Kari Tuutti. Linux είναι το πιο δημοφιλές είδος του ανοικτού πηγαίου κώδικα λειτουργικό σύστημα το οποίο είναι διαθέσιμο για το κοινό που πρέπει να χρησιμοποιούνται, και από κοινού αναθεωρημένη - έννοια που έχει μια μεγάλη κοινότητα του έργου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιο ελκυστικά προγράμματα και χαμηλότερο κόστος για το Nokia του αρέσει. Η Nokia χρησιμοποιεί τα δισκία με στόχο την τεχνολογία μυαλό των καταναλωτών ή την υποστήριξη αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως η WiMAX. "Είναι πρόκειται να είναι τρομερά σημαντικό," της Nokia Chief Financial Officer Rick Simonson είπε ένας επενδυτής συνέδριο, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του Linux που βασίζεται δισκία. Είπε ότι η εταιρεία έχει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς των προϊόντων με βάση το Linux, τα οποία αρχίζουν να έρχονται στην αγορά. Η αγορά λογισμικού για πλατφόρμες cellphones καθοδηγείται από S60 της Nokia, κατασκευαστεί για το λειτουργικό σύστημα Symbian, αρκετά μπροστά από τα Windows Mobile της Microsoft. Ωστόσο, πολλά λιοντάρια του κλάδου των κινητών επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης της Vodafone, η Motorola, NTT DoCoMo, η Samsung Electronics, LG Electronics και Huawei, εντάχθηκαν Linux συμμαχίες. Linux προμηθευτές κερδίσετε χρήματα πώλησης βελτιώσεις και τις τεχνικές υπηρεσίες και Linux ανταγωνίζεται άμεσα με προσφορές από τη Microsoft, το οποίο τα τέλη για την λογισμικού των Windows και αντιτίθεται ελεύθερα ανταλλαγή κώδικα.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| ναι! go nokia! Θα ήθελα να το εγκαταστήσετε στο τηλέφωνό μου, αν η διαθέσιμη μόνο αν υποστηρίζεται επίσημα από τη Nokia και αν wouldnt καταστρέψει εγγύηση ... gobuntu είναι ήδη σε κινητές συσκευές! ^ ^ Ένα άλλο πρόβλημα είναι η συμβατότητα του λογισμικού για s60 ... κατάλληλα. sis αρχεία είναι ήδη δύσκολο να βρεθούν. Πόσο περισσότερο αν το λειτουργικό σύστημα έχει αλλάξει, την επαναλειτουργία του "βιβλιοθήκη της προόδου" ... πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο συμβατά λογισμικά και πρέπει να περιμένετε λίγο για να επεκτείνει αυτή την βιβλιοθήκη ... Ποιος συμφωνεί;;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γεια σου, είμαι από richard με νέα κινητά τηλέφωνα στο Ηνωμένο Βασίλειο | fonecctv | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 1 | 15 Νοε 2007 01:04 |
| Κινητά CPU εξουσία | Zathura | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 1 Αυγ 2007 20:10 |
| Τηλέφωνα | Dev0115 | Off Topic Συζήτηση | 21 | 30 Απρ 2007 15:08 |
| Norton Antivirus και τα κινητά τηλέφωνα | login_beta23 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 30 Μαρ 2007 21:59 |
| Κινητά Τηλέφωνα | BlueEew | Off Topic Συζήτηση | 5 | 18 Μαρ 2007 05:16 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |