![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html PARIS (Reuters) - The World's top slušalica maker Nokia Oyj očekuje ulogu u Linux operativni sustav u svom portfelju proizvoda za povećanje kao njegova uloga Internetu fokusiran uređaji raste, tvrtka dužnosnicima, rekao je. Linux dosad imali malo uspjeha na cellphones, ali njegova uloga je više povećava kao novi Linux-based models stići na tržište, dok je Google Inc ga je dao glas povjerenja koristeći ga za izgradnju svojih Android platformi na. Nokia sama koristi Linux za godine u svojoj Internet tablete, velik poput telefonskog uređaja koji se koriste za pristup Internetu u pokretu, ali nedostaje pozivanje funkcionalnost. "Mi ćemo da proširite raspon, i vjerujemo da je uloga Linux će rasti", rekao je glasnogovornik Kari Nokia Tuutti. Linux je najpopularnija vrsta open source operacijski sustav koji je dostupan javnosti koja će se koristiti, revidiran i zajednički - što znači da ima velike developer zajednici koja bi mogla rezultirati većim brojem atraktivnih programa i nižim troškovima za Nokia voli. Nokia je koristio tablete za ciljanje tehnologija-pamet potrošači ili podršku Emerging Technologies poput WiMAX. "To će biti veoma važno," Nokia je načelnik Financijski direktor Rick Simonson rekao investitor konferencije na pitanje o ulozi Linux-based tablete. On je rekao je tvrtka razvija sljedeću generaciju Linux-based proizvoda, koji se počinju da dođu na tržište. Tržište za softverske platforme cellphones je na čelu s Nokia's S60, izgrađen na Symbian operativnom sustavu, dobro ispred Microsoft Windows Mobile. Međutim, mnogi mobilni heavyweights industrije, uključujući i Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei i LG Electronics, imaju pridružio Linux saveza. Linux dobavljača zarađivati prodajom poboljšanja i tehničkih usluga i Linux natječe izravno s ponudom od Microsofta, koji optužuje za svoje Windows softver i suprotstavlja slobodno dijeljenje svojih koda.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| yeah! idi nokia! Ja bih ga instalirati na moj telefon, ako njegova dostupna samo ako je službeno podržani od strane tvrtke Nokia, a ako je uništite wouldnt jamstvo ... gobuntu je već na mobilnim uređajima! ^ ^ drugi problem je u kompatibilnosti softvera za S60 ... prikladno. SIS datoteke su već teško naći. koliko više ako OS je promijenio, ponovnog pokretanja "napredak knjižnica" ... što znači da će biti manje kompatibilan softver i trebamo pričekati dok se za to da se prošire ... biblioteka nikome ne slažete? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hi I am from Richard sa novim mobilnim telefonima u Velikoj Britaniji | fonecctv | Uvesti Yourself Ovdje | 1 | 15. studeni 2007 01:04 |
| Mobile CPU snage | Zathura | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 1. kolovoz 2007 20:10 |
| Phones | Dev0115 | Off Topic Discussion | 21 | 30. travanj 2007 15:08 |
| Norton AntiVirus i Mobile Phones | login_beta23 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 30. ožujak 2007 21:59 |
| Mobile Phones | BlueEew | Off Topic Discussion | 5 | 18. ožujak 2007 05:16 |
| Thread Tools | |
| |