פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

לינוקס עשויה הכוח החדש של Nokia טלפונים ניידים

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2008, 02:26
קבוצת תורמים

Default לינוקס עשויה הכוח החדש של Nokia טלפונים ניידים

http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html

פריז (רויטרס) - העולם של הדף שפופרת טלפון Maker Nokia Oyj צופה את התפקיד של מערכת ההפעלה Linux המוצרים שלה כדי להגדיל את תפקיד כמו שלו התמקדו התקנים באינטרנט גדלה, נציגי החברה אמרו.
לינוקס עד כה היו מעט הצלחה cellphones, אך תפקידה היא להגדיל ככל יותר חדש מבוסס לינוקס מודלים להגיע לשוק, בעוד Google Inc נתן לו הבעת אמון באמצעות אותו לבנות שלה דמוי אדם פלטפורמת על.
Nokia עצמו השתמש במשך שנים לינוקס שלו בלוחות באינטרנט, גדול כמו מכשירי טלפון, המשמש גישה לאינטרנט תוך כדי תנועה, אך חסר קורא פונקציונליות. "אנו להרחיב את הטווח, ואנו מאמינים כי תפקידה של לינוקס תגדל", אמר דובר נוקיה Kari Tuutti.
לינוקס היא הכי פופולרי סוג של מערכת ההפעלה בקוד פתוח אשר זמין לציבור לשמש, המתוקנים ואת משותף - יש לו משמעות גדולה מפתח בקהילה אשר עלולה לגרום ליותר מעניינות תוכניות ולהפחית עלויות של אוהבים של Nokia.
Nokia השתמש בלוחות לכוון את טכנולוגיית-פקחות הצרכנים או תמיכה צמיחת טכנולוגיות כמו WiMAX.
"זה הולך להיות נורא חשוב," נוקיה של כספים ראשי של ריק Simonson אמר בכנס משקיעים כשנשאלה אודות תפקידה של לוחות מבוססי לינוקס.
הוא אמר כי החברה כבר מפתחת את הדור הבא של מוצרים מבוססי לינוקס, אשר החל להגיע לשוק.
שוק התוכנה על פלטפורמות cellphones הוא בהנהגת S60 של נוקיה, המבוסס על מערכת ההפעלה Symbian, גם לעתיד של מיקרוסופט Windows Mobile.
עם זאת, רבים בתעשייה heavyweights ניידים, לרבות Vodafone, מוטורולה, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei ו LG אלקטרוניקה, הצטרפת לינוקס בריתות.
ספקי לינוקס להרוויח כסף מוכר שיפורים וכן שירותים טכניים ו-Linux מתחרה עם הצעות ישירות מ-Microsoft, אשר את החיובים עבור Windows תוכנות שיתוף מתנגד באופן חופשי את הקוד.

Old 8 יוני 2008, 04:49
חבר קבוצת

Default לינוקס עשויה הכוח החדש של Nokia טלפונים ניידים

כן! Nokia ללכת!
אני מעוניין להתקין אותה על הטלפון שלי, אם את זמינה רק אם הוא נתמך באופן רשמי על ידי Nokia ואם wouldnt להשמיד אחריות ...

gobuntu כבר בהתקנים ניידים! ^ ^

בעיה נוספת היא תוכנה תאימות ל S60 ... המתאים. SIS הקבצים כבר קשה למצוא. כמה יותר אם מערכת הפעלה שונה, להפעיל מחדש את "הספרייה התקדמות" ... כלומר, יהיו פחות תואם תוכנות ואנחנו צריכים לחכות כמה זמן זה הספרייה להגדיל ...

האם מישהו מסכים?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
היי, אני ריצ 'רד חדש עם טלפונים ניידים של בריטניה fonecctv ואציג את עצמך כאן 1 ה -15 בחודש נובמבר 2007 01:04
מעבד נייד כוח Zathura CPUs, Motherboards & RAM 5 ב -1 לאוגוסט 2007 20:10
טלפונים Dev0115 דיון Off topic 21 ה -30 לאפריל 2007 15:08
Norton AntiVirus ו טלפונים ניידים login_beta23 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 30 מרץ 2007 21:59
טלפונים ניידים BlueEew דיון Off topic 5 18 מרץ 2007 05:16
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.