mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Linux var jauda jaunu Nokia mobilo telefonu

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 4, 2008, 02:26
Donors Group

Default Linux var jauda jaunu Nokia mobilo telefonu

http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html

PARIS (Reuters) - pasaules vadošo klausuli maker Nokia Oyj sagaida loma Linux operētājsistēmu tā produktu portfeli palielināt par lomu savā Interneta vērstām ierīcēm aug, uzņēmuma amatpersonas teica.
Linux līdz šim ir bijis maz panākumu attiecībā uz mobilo telefonu, bet tās loma pieaug, jo vairāk jaunu Linux bāzes modeļu sasniedz tirgu, bet Google Inc deva to uzticību, to izmantojot, lai veidotu savu Android platforma uz.
Nokia pati ir izmantojusi Linux gadiem tās Interneta tabletes, liela tālrunis līdzīgas ierīces, ko izmanto, lai piekļūtu internetam uz iet, bet kam nav zvana funkcionalitāti. "Mēs paplašināt šo loku, un mēs uzskatām, ka Linux loma pieaugs," teica Nokia pārstāvis Kari Tuutti.
Linux ir vispopulārākais veids atvērtā koda operētājsistēmu, kura ir pieejama sabiedrībai, kas jāizmanto, pārskatītas un kopīga - nozīmē, ka tā ir liela izstrādātāju kopiena, kas varētu radīt pievilcīgāku programmās un zemākas izmaksas patīk Nokia.
Nokia ir izmantojis tabletes mērķa tehnoloģiju gudriem patērētājiem vai atbalstu jaunām tehnoloģijām, piemēram, WiMAX.
"Tas būs briesmīgi svarīgi," Nokia's Chief Financial Officer Rick Simonson sacīja investoru konferenci Jautāti par lomu Linux bāzes tabletes.
Viņš teica, ka uzņēmums ir attīstīt nākamās paaudzes Linux balstītus produktus, kas sāk braukt uz tirgu.
Tirgus programmatūras platformas cellphones vada Nokia S60, balstās uz Symbian operētājsistēmas, arī apsteidz Microsoft Windows Mobile.
Tomēr daudzi mobilo sakaru nozares heavyweights, ieskaitot "Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei un" LG Electronics, pievienojās Linux alianses.
Linux piegādātājiem nopelnīt naudu, pārdodot uzlabojumus un tehniskie pakalpojumi un Linux konkurē tieši ar piedāvājumiem no Microsoft, kurā maksa par Windows programmatūru, un iebilst pret brīvi dalīties kodu.

Old Jūnijs 8, 2008, 04:49
Loceklis

Default Linux var jauda jaunu Nokia mobilo telefonu

yeah! go nokia!
Es gribu instalēt uz manu telefonu, ja tā ir pieejama tikai tad, ja to pamato oficiāli nokia un ja tas wouldnt iznīcināt garantija ...

gobuntu jau ir mobilās ierīces! ^ ^

Vēl viena problēma ir programmatūras saderību ar s60 ... nepieciešams. sis faili jau ir grūti atrast. cik daudz vairāk, ja OS tika mainīts, atkārtota iedarbināšana "bibliotēka progresu" ... kas nozīmē, ka nebūs tik saderīgu programmatūra un mums jāgaida, kamēr šīs bibliotēkas paplašināšanai ...

Vai kāds piekrīt?
Reply

Register

Bookmarks