![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html
Paríž (Reuters) - Na svetovej top slúchadlo tvorca Nokia Oyj očakáva, že úloha je Operačný systém Linux vo svoje produktové portfólio, aby zvýšila za úlohu jeho Internet-zameral zariadenia rastú, spoločnosť úradníkov povedal. Linux zatiaľ mala veľký úspech na mobily, ale jeho úloha je, ako zvýšiť počet nových Linux-založené modely dosiahli na trhu, zatiaľ čo Google Inc dali hlasovaním o dôvere, ktoré sa používa na jeho vybudovanie Android platform on. Nokia sama používa Linux niekoľko rokov vo svojom Internet tabliet veľká stolný-zariadeniami, ako sú používané pre prístup k internetu na cestách, ale chýba volania funkcie. "Budeme rozširovať, že rozsah, a sme presvedčení, že úloha Linux porastie," povedal hovorca Kari Nokia Tuutti. Linux je najrozšírenejším typu open source operačný systém, ktorý je k dispozícii pre verejnosť, ktoré budú použité, revidované a zdieľané - to znamená, že má veľkú vývojársku komunitu, ktorá by mohla vyústiť v ďalšie atraktívne programy a nižšie náklady, ako je Nokia. Nokia používa tablety na cieľovú technológiu-pútavé spotrebiteľa alebo podoprenie novými technológiami, ako WiMAX. "Je to bude strašně dôležité," Nokia je finančný riaditeľ Rick Simonson povedal investor konferencie, kedy požiadal o úlohu Linux-založené tabliet. Povedal, že sa spoločnosť vyvíja novú generáciu Linux-založené produkty, ktoré sa začínajú na trhu. Trh v oblasti softvérových platforiem pre mobily je vedená Nokia S60, postavený na operačnom systéme Symbian, ale pred Microsoft Windows Mobile. Avšak veľa mobilných priemyslu ťažké váhy, vrátane Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei a LG Electronics, ktoré vstúpili Linux aliancií. Linux dodávateľov zarobiť peniaze predajom vylepšenia a technické služby a Linux priamo konkurujú s ponukami od spoločnosti Microsoft, ktorá poplatky za jej softvér pre Windows a proti voľne zdieľať svoj kód.
|
|||
|
|||
|
yeah! nokia ísť!
Já bych ju nainštalovať na môj telefón, ak sa jej dostupné iba vtedy, ak je podporovaný oficiálne do nokia a ak by som ju zničiť záruka ... gobuntu je už na mobilných zariadeniach! ^ ^ Ďalším problémom je kompatibilita softvér pre s60 ... vhodné. sis súbory sú už ťažko. čím viac je-li operačný systém bol zmenený, restartu "knižnica pokroku" ... čo znamená, že bude menej kompatibilný softvér a musíme počkať na chvíľu na túto knižnicu pre rozšírenie ... nemá niekto súhlasiť? |