az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Linux yeni Nokia cep telefonları güç Mayıs

Reply

Konu Araçları
Old 4 Haziran 2008, 02:26
Bağış Grubu

Default Linux yeni Nokia cep telefonları güç Mayıs

http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html

PARIS (Reuters) - Dünyanın önde gelen telefon yapımcısı Nokia Oyj bu rolü beklediğini Linux işletim sistemi ürün portföyü ile İnternet rolü olarak artırmak için cihazlar odaklı büyüyen, şirket yetkilileri söyledi.
Linux şimdiye kadar, ancak cep telefonları üzerinde çok az başarılı olmuştur rolünü daha yeni Linux artmaktadır modelleri dayalı piyasa ulaştığınızda, Google Inc yapımı için kullanarak güven oyu verdi ve Robot platformu üzerinde.
Nokia, kendisine yıllarca Linux kullananlar kendi İnternet tabletleri, büyük telefon gibi cihazlar git İnternet bağlantısı için kullanılan, ancak eksik arama işlevi. "Biz aralık genişletilir ve Linux rolü artacaktır inanıyorum," Nokia sözcüsü Kari Tuutti söyledi.
Linux'da halka kullanılabilir açık kaynak işletim sistemi kullanılmak üzere en popüler türünü, gözden geçirilmiş ve paylaşılır - bu daha çekici programlar ve Nokia gibi düşük maliyeti yol açabilecek büyük bir geliştirici topluluğu var anlamına gelir.
Nokia teknoloji meraklı tüketiciler veya destek hedeflemek için kullanılan tabletler var WiMAX gibi teknolojiler ortaya çıkmakta.
"Bu çok önemli olacak," Nokia Finansman Müdürü Rick Simonson Linux'da rolü-tabanlı tablet hakkında sorulan bir yatırımcı toplantısında söyledim.
O şirket Linux nesil geliştirmek olmuştur olan pazara gelmeye başlıyor ürünler, temel söyledi.
Cep telefonlarında yazılım platformları için piyasa tarafından yönetiliyor Nokia S60, Symbian işletim sistemi üzerinde de devam Microsoft'un Windows Mobile yapılmış.
Ancak, Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei ve LG Electronics gibi birçok mobil sanayi ağır, Linux ittifaklar katıldı.
Linux tedarikçilerinin yenilik ve teknik hizmetler ve Linux satarak para kazanmak doğrudan Microsoft ilk Windows yazılım için masraf ve özgürce kendi kod paylaşımı karşı gelen teklifleri rakip.

Old 8 Haziran 2008, 04:49
Üye Grubu

Default Linux yeni Nokia cep telefonları güç Mayıs

evet! Nokia Go!
Eğer onun yalnızca resmen Nokia tarafından desteklenen bu garanti yok wouldnt kullanılabilir benim telefonunuza yükleyebilirsiniz ediyorum ...

Mobil cihazlar zaten üzerinde gobuntu! ^ ^

başka bir sorunu S60 için yazılım uyumluluğu olduğunu ... uygun. SIS dosyaları zaten bulmak zordur. daha çok bir işletim sistemi değiştirildi ", ve" kütüphane ilerleme yeniden başlatılmasını ... Bu daha az uyumlu yazılımlar olacağı anlamına gelir ve bir süre beklemek gerekir genişletmek için bu kütüphane için ...

herkes kabul ediyor??
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından