![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.pcworld.com/businesscente...ia_phones.html ПАРИЖ (Рейтер) - Топ-виробник телефонів у світі Nokia Oyj очікує, що роль Операційна система Linux У своє портфоліо продуктів для збільшення, як роль її інтернет-орієнтованого пристрої зростає, компанія чиновники. Linux до цих пір вдалося домогтися особливих успіхів по мобільних телефонах, однак його роль зростає, оскільки більш нові Linux-моделей, заснованих вийти на ринок, у той час як Google Inc дав йому вотум довіри, використовуючи його для створення свого Платформі Android на. Nokia сама використовувати Linux як на свій вік Інтернет таблетки, великий телефону, як пристрої, що використовуються для доступу в інтернет на ходу, але не мають виклику функції. "Ми будемо розширювати цей діапазон, і ми вважаємо, що роль Linux буде рости", сказав представник Nokia кара Tuutti. Linux є найбільш популярним типом операційною системою з відкритим джерелом, який доступний для громадськості, які будуть використовуватися, перероблене і спільним - тобто він має велике співтовариство розробників, які могли б призвести до більш привабливих програм і зниження витрат на подібні Nokia. Nokia використовує таблетки для Target Technology підкований споживачів або підтримка нові технології, як WiMAX. "Це буде дуже важливо", Nokia, головний фінансовий директор Рік Сімонсон заявив інвестор конференції на питання про роль Linux основі таблеток. Він заявив, що компанія займається розробкою нового покоління Linux-продуктів, які починають виходити на ринок. Ринок програмного забезпечення для платформ на мобільні телефони очолює Nokia, S60, побудований на операційній системі Symbian, задовго до Windows Mobile Microsoft. Тим не менш, багато важкоатлетів мобільної індустрії, включаючи Vodafone, Motorola, NTT DoCoMo, Samsung Electronics, Huawei і LG Electronics, приєдналися Linux спілок. Linux постачальників заробляти гроші, продаючи і поліпшення технічного обслуговування і Linux безпосередньо конкурує з пропозиціями від Microsoft, який зборів за її програмне забезпечення Windows і виступає проти вільного обміну свого коду.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Yeah! Відразу Nokia! Я хотів би встановити на мій телефон, якщо його є, тільки якщо воно підтримується офіційно Nokia і якщо вона Wouldnt знищити гарантію ... Gobuntu вже на мобільних пристроях! ^ ^ Інша проблема полягає в сумісності програмного забезпечення для S60 ... доречним. SIS-файли вже важко знайти. скільки більше, якби була змінена ОС, перезапуск бібліотеку "Прогрес" ... це означає, тим менше буде сумісна програмного забезпечення, і ми повинні почекати деякий час, щоб ця бібліотека стала розширити ... Хто-небудь згоден?? |