![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте Имам Linux мента .. Аз съм сравнително нова за Linux и не разбирам всички условия completley но аз съм бърз обучаемия. Имам графична карта Radeon X1650 и доста добър монитор. които в прозорците бях в състояние да се 1600x1400 резолюция на екрана. В един момент дори имаше Ubuntu 8,10 и тя също допуска тази резолюция. Но дойде при ъпгрейд 9,04. И всичко, каза, че третата страна шофьорите са отпаднали. Което е добре, но сега максималната резолюция не мога да се 1360x768.I наистина би искал моята висока резолюция назад. Има ли някакво решение? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Разделителна способност на екрана не е наред | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 10 | 28 Jan 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu и мента, приучавам Startup | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 12 | 1-во Март 2008 03:59 |
| Linux джоджен, как да изтеглите | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 64 | 29 Feb 2008 00:57 |
| Разделителна способност на екрана | colinhouse | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 16:38 |
| Екранна резолюция извън диапазона | mooro | Графика на карти & Монитори | 1 | 26 Юни 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |