![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, mám linux mint .. Jsem poměrně novým linux a nerozumí tomu všechny podmínky completley, ale já jsem rychlý žák. Mám Radeon X1650 Grafická karta a relativně dobré sledovat. , které ve Windows i podařilo dostat 1600x1400 rozlišení obrazovky mimo. V jednu chvíli jsem dokonce měl Ubuntu 8.10, a je také umožněno toto usnesení. Ale přišel upgrade na 9.04. A všechno, co řekl, že třetí strany řidičů byly vypuštěny. Což je všechno v pořádku a dobrý, ale nyní i max. rozlišení můžete získat, je 1360x768.I by opravdu rád mé vysoké rozlišení zpět. Existuje nějaké řešení? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozlišení obrazovky není v pořádku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. leden 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu a Mincovna, zvyklý spuštění | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 12 | 1. března 2008 03:59 |
| Linux mint, jak to, download | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 64 | 29. února 2008 00:57 |
| Rozlišení obrazovky | colinhouse | Operační systémy Windows | 1 | 29. prosince 2007 16:38 |
| Rozlišení obrazovky mimo rozsah | mooro | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. června 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |