![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei olen linux mint .. Olen melko uusi linux ja eivät ymmärrä kaikkia ehtoja completley mutta olen nopea oppija. Minulla on Radeon X1650 Grafiikkasovitin ja melko hyvä seurata. mikä ikkunat olin päässyt 1600x1400 näytön resoluutio ulos. Yhdessä asiassa olen jopa saanut Ubuntu 8.10 ja se sallitaan myös tämän päätöslauselman. Mutta päivityksen tuli 9.04. Ja kaikki sanoivat, että kolmas osapuoli kuljettajat olivat laskeneet. Mikä on ihan hyvä, mutta nyt max päätöslauselma i voi saada on 1360x768.I olisi todellakin minun korkea päätöslauselmat takaisin. Onko olemassa mitään ratkaisua? |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Näytön resoluutio ole oikein | ashaiba | Graphics Cards & Näytöt | 10 | 28th Jan 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu ja Mint, tapana käynnistysviestien | ashaiba | Linux & Alternative OS | 12 | 1. Maaliskuu 2008 03:59 |
| Linux mint, miten, lataa | ashaiba | Linux & Alternative OS | 64 | 29th Feb 2008 00:57 |
| Näytön resoluutio | colinhouse | Windows-käyttöjärjestelmät | 1 | 29. Joulukuu 2007 16:38 |
| Näytön resoluutio on alueen | mooro | Graphics Cards & Näytöt | 1 | 26th Jun 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |