![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Turiu Linux Mint .. Esu gana nauja Linux ir nesupranta visos sąlygos completley bet esu greitai besimokantis. Turiu Radeon X1650 grafikos plokštę ir gana gera stebėti. kurios Windows galėjau gauti 1600x1400 ekrano rezoliuciją iš. Vienu metu aš net turėjo Ubuntu 8.10 ir ji taip pat leido šią rezoliuciją. Bet upgrade atėjo 9.04. Ir viskas sako, kad trečiosios šalies vairuotojai buvo atsisakyta. Kuris yra viskas gerai ir gerai, bet dabar max rezoliucija galiu gauti yra 1360x768.I would really like my aukštos rezoliucijos atgal. Ar yra kokia nors išeitis? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ekrano skyra ne teisė | ashaiba | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 28 sausis 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu ir Mint, papratimas Paleidimas | ashaiba | Linux & Alternative OS | 12 | 1 kovas 2008 03:59 |
| Linux Mint, kaip, download | ashaiba | Linux & Alternative OS | 64 | 29 vasaris 2008 00:57 |
| Ekrano skyra | colinhouse | Windows "operacinės sistemos | 1 | 29 gruodis 2007 16:38 |
| Raiška out of range | mooro | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 26, 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |