rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Linux Mint - problemy z Rozdzielczość ekranu

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 czerwca 2009, 18:52
Nowe państwa grupy

Default Linux Mint - problemy z Rozdzielczość ekranu

Witam Mam Linux Mint .. Jestem dość nowym linux i nie rozumieją wszystkie warunki, ale całkowicie jestem szybki ucznia. Mam Radeon X1650 Karta graficzna i monitor dość dobre. w oknach, które udało mi się uzyskać rozdzielczości ekranu 1600x1400 obecnie. W pewnym momencie miał nawet Ubuntu 8.10, a także zezwolić tej rezolucji. Ale aktualizacji skierował do 9.04. I wszystko, co powiedział, że osoba trzecia kierowców zostało usuniętych. Jakie jest wszystko dobrze i dobre, ale teraz maks. rozdzielczości mogę dostać się 1360x768.I będzie naprawdę wysokiej rozdzielczości jak mój powrót. Czy istnieje rozwiązanie?
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.