menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Linux mincovňa - problémy s Rozlíšenie obrazovky

Reply

Thread Tools
Old 4. júna 2009, 18:52
Nový člen skupiny

Default Linux mincovňa - problémy s Rozlíšenie obrazovky

Dobrý deň, mám linux mint .. Som relatívne novým linux a nerozumie tomu všetky podmienky completley ale já jsem rýchly žiak. Mám Radeon X1650 Grafická karta a relatívne dobré sledovať. , Ktoré vo Windows aj podarilo dostat 1600x1400 rozlíšenie obrazovky mimo. V jednej chvíli som dokonca mal Ubuntu 8.10, a je tiež umožniť toto uznesenie. Ale prišiel upgrade na 9.04. A všetko, čo povedal, že tretie strany vodičov boli vypustené. Čo je všetko v poriadku a dobrý, ale teraz aj max rozlíšenie môžete získať, je 1360x768.I by naozaj rád mé vysoké rozlíšenie späť. Existuje nejaké riešenie?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku ashaiba Graphics Cards & Monitory 10 28. január 2009 11:31
Linux / Ubuntu a Mincovna, zvyknutý spustení ashaiba Linux & Alternatívne OS 12 1. marca 2008 03:59
Linux mint, ako to, download ashaiba Linux & Alternatívne OS 64 29. februára 2008 00:57
Rozlíšenie obrazovky colinhouse Operačné systémy Windows 1 29. decembra 2007 16:38
Rozlíšenie obrazovky mimo rozsah moore Graphics Cards & Monitory 1 26. júna 2007 13:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.