![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, mám linux mint .. Som relatívne novým linux a nerozumie tomu všetky podmienky completley ale já jsem rýchly žiak. Mám Radeon X1650 Grafická karta a relatívne dobré sledovať. , Ktoré vo Windows aj podarilo dostat 1600x1400 rozlíšenie obrazovky mimo. V jednej chvíli som dokonca mal Ubuntu 8.10, a je tiež umožniť toto uznesenie. Ale prišiel upgrade na 9.04. A všetko, čo povedal, že tretie strany vodičov boli vypustené. Čo je všetko v poriadku a dobrý, ale teraz aj max rozlíšenie môžete získať, je 1360x768.I by naozaj rád mé vysoké rozlíšenie späť. Existuje nejaké riešenie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu a Mincovna, zvyknutý spustení | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 12 | 1. marca 2008 03:59 |
| Linux mint, ako to, download | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 64 | 29. februára 2008 00:57 |
| Rozlíšenie obrazovky | colinhouse | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 16:38 |
| Rozlíšenie obrazovky mimo rozsah | moore | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. júna 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |