менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Linux Mint - Проблема з роздільною здатністю екрана

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2009, 18:52
Нові члени групи

Default Linux Mint - Проблема з роздільною здатністю екрана

Привет я Linux Mint .. Я досить новими для Linux і не розумієте всі умови completley але я швидко розвивається. У мене Radeon X1650 відеокарта і досить хороший монітор. який в Windows мені вдалося отримати дозвіл екрана 1600x1400 з. В один момент я навіть Ubuntu 8.10 і це також дозволило цієї резолюції. Але оновлення прийшли до 9.04. І всі сказали, що були скинуті драйверів третіх сторін. Який все це добре, але тепер я Макса резолюції може отримати це 1360x768.I б дуже хотілося, моя високій роздільній здатності тому. Чи є рішення?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Роздільна здатність не праві ashaiba Графічні карти & Монітори 10 28 січня 2009 11:31
Linux / Ubuntu і м'ятою, звичай запуск ashaiba Linux & альтернативних ОС 12 1 березня 2008 03:59
Linux Mint, як, завантажити ashaiba Linux & альтернативних ОС 64 29 лютого 2008 00:57
Роздільна здатність colinhouse Операційні системи Windows 1 29 грудня 2007 16:38
Роздільна здатність поза досяжності mooro Графічні карти & Монітори 1 26 червня 2007 13:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.