![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я Linux Mint .. Я досить новими для Linux і не розумієте всі умови completley але я швидко розвивається. У мене Radeon X1650 відеокарта і досить хороший монітор. який в Windows мені вдалося отримати дозвіл екрана 1600x1400 з. В один момент я навіть Ubuntu 8.10 і це також дозволило цієї резолюції. Але оновлення прийшли до 9.04. І всі сказали, що були скинуті драйверів третіх сторін. Який все це добре, але тепер я Макса резолюції може отримати це 1360x768.I б дуже хотілося, моя високій роздільній здатності тому. Чи є рішення? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Роздільна здатність не праві | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 10 | 28 січня 2009 11:31 |
| Linux / Ubuntu і м'ятою, звичай запуск | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 12 | 1 березня 2008 03:59 |
| Linux Mint, як, завантажити | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 64 | 29 лютого 2008 00:57 |
| Роздільна здатність | colinhouse | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 16:38 |
| Роздільна здатність поза досяжності | mooro | Графічні карти & Монітори | 1 | 26 червня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |