по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Linux & Алтернативни OS

Register

Ubuntu Linux. купища проблеми и се нуждае от

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 април 2008, 16:08
Член Група

Default Ubuntu Linux. купища проблеми и се нуждае от

1. Аз може да не изглежда да е в състояние да играе DVD's, аз напълно забравих как да направите така, че позволява на DVD.

2. Чух за виртуална машина за Ubuntu, и ще ви стори, че ако аз инсталиран XP, мога да поставите диска ми VAIO там да ми драйвери за тази виртуална машина, или ще ми кажеш, че не е Sony VAIO Компютър.

3. Всеки път, когато се опитате да Dual екран на NVidia X Server настройки и кликнете върху Запазване на Config файл получавам съобщение, казвайки: "Невъзможно е да се създадат нови X конфиг резервен файл" / etc/X11/xorg.conf.backup "."

4. Как мога да резервната DVD е като DVDShrink за Windows XP effectivly, K9Copy ще се затвори и спре да работи, когато се опитам да подкрепление.

5. Всички големи теми, които препоръчваме момчета, Im Getting вид писнало ми текущата тема, може би има нещо ново и вълнуващо, че не мога, пуснати на, аз арго изглежда да се намери нещо много по gnomelook, но този просто ме, и вижте какво можете имам

6. На моя FIREFOX браузър, когато аз гледате видеоклипове в YouTube, на клипа са много laggy, и по ред за стрийминг или флаш-видео или обект, за да работи, трябва да кликнете на тази тъпа гигант ИГРА бутон. Никога не съм имал това на Ubuntu 7,10, само на Ubuntu 8,04, какъвто и да е начин, за да ми флаш стрийминг vids върна към нормалното?

Определянето на тези проблеми ще бъдат много оценявам. и ще доведе до по-добър представител
Old 27 април 2008, 23:27
Номер на групата

1. Иди да добавите отстраните и инсталирате Ubuntu ограничен статисти
2. не е улика, но аз знам, че doesn't признаят действителните хардуер, когато по VM
3.ask на IRC канал
4. опитайте друг k9 програмата е за KDE и вероятно нестабилна на GNOME
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 теми или изтеглите яркозелено и използването смарагдов теми)
6 отидете пакет мениджър и търсене Flash, пълно премахване на Flash плъгин после си го инсталирате

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 28 април 2008, 13:24
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Cew27 View Post
1. Иди да добавите отстраните и инсталирате Ubuntu ограничен статисти
2. не е улика, но аз знам, че doesn't признаят действителните хардуер, когато по VM
3.ask на IRC канал
4. опитайте друг k9 програмата е за KDE и вероятно нестабилна на GNOME
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 теми или изтеглите яркозелено и използването смарагдов теми)
6 отидете пакет мениджър и търсене Flash, пълно премахване на Flash плъгин после си го инсталирате
----------------------
4. Каква програма ще предложи, аз чух, че k9 работи чудесно на Ubuntu
5. всички теми, които препоръчваме
Old 4-ти май 2009 г., 08:43
Член Група

Отидете на рекламата и на системата> Администрация> Synaptic пакет мениджър
Тогава проверка "multiverse", която е от viderlan.org, този поемат вашите 8,10 използвате версия на Ubuntu, различна от тази, потърсете друга peogram, които ще ви помогнат да изпълните DVD.

За виртуалната машина, опитайте да Virtualbox.org и изтеглите. Дебютантка файл за Ubuntu този страхотен.

както и за теми, които може да намерите на снимка ли и право часовник и "Задай като тапет" methed.

Ако бях на ваше място Бих отида ъпгрейд към Ubuntu 9,04 можете да направите това, като щракнете върху иконата обновяване стрелката до иконата на батерията, тя идва, когато някога сте софтуерни актуализации не съм се опита да го прави по друг начин.
Old 4-ти май 2009 г., 14:56
Член Група

тази тема е над една година ... неговите мъртви и отиде
Old 4-ти май 2009 г., 22:57
Член Група

Hmmm ми лошо спрях проверка дати.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Диск Partion в Ubuntu Linux Горан Linux & Алтернативни OS 0 3 юни 2009 06:44
Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед buckweed90 Linux & Алтернативни OS 5 4 Декември 2008 05:51
Linux Ubuntu и разгарям phil66 Linux & Алтернативни OS 8 5-и парламентарен Апр 2008 12:52
Linux Ubuntu проблеми ashaiba Linux & Алтернативни OS 10 3 април 2008 10:34
Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? ashaiba Linux & Алтернативни OS 8 4 Март 2008 09:30
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc