![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 1. Аз може да не изглежда да е в състояние да играе DVD's, аз напълно забравих как да направите така, че позволява на DVD. 2. Чух за виртуална машина за Ubuntu, и ще ви стори, че ако аз инсталиран XP, мога да поставите диска ми VAIO там да ми драйвери за тази виртуална машина, или ще ми кажеш, че не е Sony VAIO Компютър. 3. Всеки път, когато се опитате да Dual екран на NVidia X Server настройки и кликнете върху Запазване на Config файл получавам съобщение, казвайки: "Невъзможно е да се създадат нови X конфиг резервен файл" / etc/X11/xorg.conf.backup "." 4. Как мога да резервната DVD е като DVDShrink за Windows XP effectivly, K9Copy ще се затвори и спре да работи, когато се опитам да подкрепление. 5. Всички големи теми, които препоръчваме момчета, Im Getting вид писнало ми текущата тема, може би има нещо ново и вълнуващо, че не мога, пуснати на, аз арго изглежда да се намери нещо много по gnomelook, но този просто ме, и вижте какво можете имам 6. На моя FIREFOX браузър, когато аз гледате видеоклипове в YouTube, на клипа са много laggy, и по ред за стрийминг или флаш-видео или обект, за да работи, трябва да кликнете на тази тъпа гигант ИГРА бутон. Никога не съм имал това на Ubuntu 7,10, само на Ubuntu 8,04, какъвто и да е начин, за да ми флаш стрийминг vids върна към нормалното? Определянето на тези проблеми ще бъдат много оценявам. и ще доведе до по-добър представител |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Иди да добавите отстраните и инсталирате Ubuntu ограничен статисти
2. не е улика, но аз знам, че doesn't признаят действителните хардуер, когато по VM 3.ask на IRC канал 4. опитайте друг k9 програмата е за KDE и вероятно нестабилна на GNOME 5. www.gnome-look.org (gtk2.0 теми или изтеглите яркозелено и използването смарагдов теми) 6 отидете пакет мениджър и търсене Flash, пълно премахване на Flash плъгин после си го инсталирате Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
4. Каква програма ще предложи, аз чух, че k9 работи чудесно на Ubuntu 5. всички теми, които препоръчваме |
|
| |||
| |||
| Отидете на рекламата и на системата> Администрация> Synaptic пакет мениджър Тогава проверка "multiverse", която е от viderlan.org, този поемат вашите 8,10 използвате версия на Ubuntu, различна от тази, потърсете друга peogram, които ще ви помогнат да изпълните DVD. За виртуалната машина, опитайте да Virtualbox.org и изтеглите. Дебютантка файл за Ubuntu този страхотен. както и за теми, които може да намерите на снимка ли и право часовник и "Задай като тапет" methed. Ако бях на ваше място Бих отида ъпгрейд към Ubuntu 9,04 можете да направите това, като щракнете върху иконата обновяване стрелката до иконата на батерията, тя идва, когато някога сте софтуерни актуализации не съм се опита да го прави по друг начин. |
|
| |||
| |||
| тази тема е над една година ... неговите мъртви и отиде |
|
| |||
| |||
| Hmmm ми лошо спрях проверка дати. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Диск Partion в Ubuntu Linux | Горан | Linux & Алтернативни OS | 0 | 3 юни 2009 06:44 |
| Възможно ли е да си направим безплатна операционна система като Linux Ubuntu с изглед | buckweed90 | Linux & Алтернативни OS | 5 | 4 Декември 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu и разгарям | phil66 | Linux & Алтернативни OS | 8 | 5-и парламентарен Апр 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu проблеми | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 10 | 3 април 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu за Mac, Mac OS X е отишъл? | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 8 | 4 Март 2008 09:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |