menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Linux Ubuntu. spoustu problémů a potřeb

Reply

Thread Nástroje
Old 27. dubna 2008, 16:08
Člen Skupina

Default Linux Ubuntu. spoustu problémů a potřeb

1. Nedaří se mi být schopen přehrávat DVD, i zcela zapomněla, jak se dělá to tak, že umožňuje DVD.

2. Slyšel jsem o virtuální stroj pro ubuntu a to, že když Nainstaloval jsem XP, můžete vložit i můj VAIO Disk tam dát všechny moje řidičů na skutečnost, že virtuální stroj, nebo to řekni mi, že nejsem Sony VAIO Computer.

3. vždy, když se snažím rozdělení obrazovky na NVidia X Server Settings a klepněte na tlačítko Uložit do konfiguračního souboru i dostanete hlášení "Nelze vytvořit nový záložní X config file '/ etc/X11/xorg.conf.backup'."

4. Jak zálohovat DVD to jako DVDShrink na Windows XP effectivly, K9Copy se zavře a přestane pracovat vždy, když se snažím zálohy.

5. Jakékoliv velké motivy vás doporučí, jak se im druh únavy mé aktuální téma, možná je něco nového a vzrušujícího, že můžu dát na, i cant Zdá se, že najít něco k velkým o gnomelook, ale to je jen já, dobře vidět, co vás mít

6. Na můj FIREFOX prohlížeč, i když hodinky youtube videa, videa jsou velmi laggy, a aby pro streamování videa nebo flash nebo objekt do práce, mám klikněte na tento hloupý obr PLAY tlačítko. Nikdy jsem to na Ubuntu 7.10, pouze na Ubuntu 8.04, jakýkoli způsob, jak dostat mé streamovacímu flash vids zpět k normálu?

Stanovení těchto problémů bude velmi ocenila. a vyústí v dobrý rep
Old 27. dubna 2008, 23:27
Dárce Skupina

1. jít přidat odebrat a nainstalovat ubuntu omezen kompars
2. Nemám tušení, ale vím, že doesnt uznat vaši aktuální hardware, když na VM
3.ask na IRC kanál
4. zkuste jiný program k9 je pro KDE a pravděpodobně nestabilní na gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 témata nebo stáhnout a používat smaragd smaragd témata)
6 přejít na správce balíčků a hledání flash, zcela odstranit flash plugin poté znovu nainstalovat

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 28. dubna 2008, 13:24
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Cew27 View Post
1. jít přidat odebrat a nainstalovat ubuntu omezen kompars
2. Nemám tušení, ale vím, že doesnt uznat vaši aktuální hardware, když na VM
3.ask na IRC kanál
4. zkuste jiný program k9 je pro KDE a pravděpodobně nestabilní na gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 témata nebo stáhnout a používat smaragd smaragd témata)
6 přejít na správce balíčků a hledání flash, zcela odstranit flash plugin poté znovu nainstalovat
----------------------
4. jaký program si navrhnout, slyšel jsem, že k9 pracuje na velké ubuntu
5. jakékoliv témata vám doporučujeme
Old 4. května 2009, 08:43
Člen Skupina

přejít na reklamu a Systém> Správa> Synaptic package manager
Pak si zkontrolujte "multiverse", který je od viderlan.org, to je za předpokladu vaší verzi Ubuntu 8.10 jiného než hledat jinou peogram, které vám pomohou spustit dvd.

Za virtuální stroj zkuste jít na Virtualbox.org a stáhne. Deb soubor Ubuntu to je skvělé.

jako pro témata najdete obrázek se vám líbí a vpravo hodiny a "nastavit jako tapetu" methed.

Kdybych byl vámi bych jít upgradovat na Ubuntu 9.04 si můžete udělat kliknutím na ikonu aktualizace šipka vedle vaší ikonu baterie, jde stále nahoru, když jste aktualizací softwaru jsem ještě nikdy pokoušel dělat jiným způsobem.
Old 4. května 2009, 14:56
Člen Skupina

toto vlákno je více než rok staré ... své mrtvé a pryč
Old 4. května 2009, 22:57
Člen Skupina

hmmm moje špatná jsem přestal kontrolovat data.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Disk Partion v Ubuntu Linux Goran Linux & Alternativní OS 0 3. června 2009 06:44
Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled buckweed90 Linux & Alternativní OS 5 4. prosince 2008 05:51
Linux Ubuntu a oživnout phil66 Linux & Alternativní OS 8 5. dubna 2008 12:52
Linux Ubuntu problémy ashaiba Linux & Alternativní OS 10 3. duben 2008 10:34
Ubuntu Linux na Mac, Mac OS X je pryč? ashaiba Linux & Alternativní OS 8 4. březen 2008 09:30
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.