μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27η Απριλίου 2008, 16:08
Μέλος Ομάδα

Default Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών

1. Δεν φαίνεται να είναι σε θέση να παίξει DVD, θ ξέχασε εντελώς τον τρόπο για να γίνει έτσι ώστε να επιτρέπει DVD.

2. Άκουσα για μια εικονική μηχανή στο ubuntu, και εσείς ότι αν εγκατασταθεί XP, και να εισάγετε το δίσκο μου VAIO εκεί για να τεθούν όλα τα σχετικά με τους οδηγούς μου, ότι η εικονική μηχανή, ή θα μου πείτε ότι δεν αποτελεί τη Sony VAIO Υπολογιστών.

3. κάθε φορά που προσπαθώ να Dual Screen σε Nvidia X Server Settings και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση για να i Config Φάκελος έχω ένα μήνυμα που λέει "Αδύνατη η δημιουργία νέου X config backup file '/ etc/X11/xorg.conf.backup". "

4. Πώς backup DVD σαν DVDShrink για τα Windows XP effectivly, K9Copy θα κλείνει και τις στάσεις εργασίας κάθε φορά που προσπαθώ να εφεδρική.

5. Κάθε μεγάλη θέματα σας συνιστούμε, im είδους κουραστεί να μου σημερινό θέμα, ίσως υπάρχει κάτι νέο και συναρπαστικό που μπορεί να θέσει σε, i επίκλιση φαίνεται να βρουν κάτι για να σε μεγάλη gnomelook, αλλά thats μόνο εμένα, αλλά και δείτε τι σας έχω

6. Με το πρόγραμμα περιήγησης Firefox μου, κάθε φορά που βλέπω το YouTube βίντεο, το βίντεο είναι πολύ laggy, και προκειμένου για ένα ή streaming flash video ή αντικείμενο εργασίας, θα πρέπει να κάνει κλικ σε αυτό το κουμπί PLAY dumb γίγαντα. Ποτέ δεν είχε αυτό για το Ubuntu 7.10, μόνο για το Ubuntu 8.04, κανένα τρόπο να μου streaming flash vids επιστροφή στην κανονική;

Καθορισμός των προβλημάτων αυτών θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. και θα οδηγήσει σε μια καλή εκπρ.
Old 27η Απριλίου 2008, 23:27
Ομάδα Δωρητών

1. πηγαίνετε να προσθέσετε αφαίρεση και την εγκατάσταση πρόσθετων ubuntu περιορίζεται
2. δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω ότι doesn't αναγνωρίζουν το πραγματικό υλικό, όταν σε ένα VM
3.ask σχετικά με το irc κανάλι
4. δοκιμάστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα για kde K9 είναι μάλλον ασταθείς και για το gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 θέματα ή να κάνετε λήψη και χρήση σμαραγδένιες σμαραγδένιες θέματα)
6 πηγαίνετε στο διαχειριστή πακέτων και αναζήτηση φλας, να καταργήσετε εντελώς το flash plugin στη συνέχεια εγκαταστήσετε

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 28 Απρ 2008, 13:24
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
1. πηγαίνετε να προσθέσετε αφαίρεση και την εγκατάσταση πρόσθετων ubuntu περιορίζεται
2. δεν έχω ιδέα, αλλά ξέρω ότι doesn't αναγνωρίζουν το πραγματικό υλικό, όταν σε ένα VM
3.ask σχετικά με το irc κανάλι
4. δοκιμάστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα για kde K9 είναι μάλλον ασταθείς και για το gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 θέματα ή να κάνετε λήψη και χρήση σμαραγδένιες σμαραγδένιες θέματα)
6 πηγαίνετε στο διαχειριστή πακέτων και αναζήτηση φλας, να καταργήσετε εντελώς το flash plugin στη συνέχεια εγκαταστήσετε
----------------------
4. αυτό το πρόγραμμα σας προτείνω, έχω ακούσει ότι K9 έργων μεγάλη για ubuntu
5. τυχόν θέματα που σας προτείνουμε
Old 4ης Μαΐου 2009, 08:43
Μέλος Ομάδα

διαφήμισης και πηγαίνετε στο Σύστημα> Διαχείριση> Synaptic Package Manager
Στη συνέχεια θα ελέγχουν "multiverse" που είναι από viderlan.org, thats παραδοχή σας να χρησιμοποιήσετε την έκδοση 8.10 του Ubuntu εκτός από τις περιπτώσεις που αναζητούν μια άλλη peogram που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε ένα dvd.

Για την εικονική μηχανή θα προσπαθήσω να το κατεβάσετε και Virtualbox.org. Deb αρχείο για το Ubuntu thats great.

όπως και για θέματα που μπορείτε να βρείτε μια φωτογραφία σας αρέσει και το δικαίωμα του ρολογιού και "Ορισμός ως ταπετσαρίας" methed.

Αν ήμουν στη θέση σας θα ήθελα να πάνε την αναβάθμιση του Ubuntu 9,04 μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ενημέρωση βέλος δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας, όταν πρόκειται ποτέ έχετε ενημερώσεις λογισμικού δεν έχω δοκιμάσει το κάνουμε οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
Old 4ης Μαΐου 2009, 14:56
Μέλος Ομάδα

αυτό το νήμα είναι πάνω από ένα χρόνο παλιά ... τα νεκρά και πήγε
Old 4ης Μαΐου 2009, 22:57
Μέλος Ομάδα

hmmm κακή μου σταμάτησα έλεγχο ημερομηνίες.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Disk Partion στο Ubuntu Linux Goran Linux & Εναλλακτικές OS 0 3η Ιουν 2009 06:44
Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista buckweed90 Linux & Εναλλακτικές OS 5 4 Δεκ 2008 05:51
Ubuntu Linux και ζωογονώ phil66 Linux & Εναλλακτικές OS 8 5 Απρ 2008 12:52
Ubuntu Linux προβλήματα ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 10 3 Απρ 2008 10:34
Ubuntu Linux σε Mac, Mac OS X έχει πάει; ashaiba Linux & Εναλλακτικές OS 8 4η Μαρ 2008 09:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.