![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 1. JA licemjerje 'činiti se biti u stanju reproducirati DVD-a, u potpunosti sam zaboravio kako to učiniti tako da omogućava DVDa. 2. Čuo sam o virtualnom stroju na ubuntu i da li da ako sam instaliran XP, ja mogu umetnuti moj Vaio Disk tamo stavljati sve drivere na taj moj virtualni stroj, ili će mi reći da je njegov a ne Sony Vaio Računalo. 3. svaki put kad pokušam Dual Screen na NVidia X Server Settings i kliknite na Spremi na Config File ja dobiti poruka kazivanje "Nije moguće napraviti novi backup X config file '/ etc/X11/xorg.conf.backup'." 4. Kako backup DVD-a DVDShrink kao na Windows XP effectivly, K9Copy će se zatvara i prestaje radni put kad pokušam backup. 5. Bilo koji veliki teme preporučiti te momački, uzimajući im vrstu umorna od moje trenutne temu, možda ima nešto novo i uzbudljivo da mogu staviti na, ja licemjerje činiti se pronaći ništa veliko na gnomelook, ali taj samo meni, i vidjeti što vi imati 6. Na moj FireFox preglednik, kad sam gledati YouTube video zapise, videozapise vrlo su laggy, te kako bi za streaming video ili flash ili objekt na posao, imam kliknite na ovaj gumb PLAY neinteligentni giganta. Nikad nisam imao taj na Ubuntu 7,10, samo na Ubuntu 8,04, ni na koji način da biste dobili moj streaming flash vids natrag na normalni? Ispravljanje ovih problema će biti mnogo poštovati. i da će rezultirati u dobrom predst |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. idi na dodaj maknuti i instalirati ubuntu ograničeno dodaci
2. trag, ali ne znam da se prepoznaju svoje stvarne hardvera kada na VM 3.ask na IRC kanal 4. pokušajte s drugim Program k9 za kde i vjerojatno nestabilan na gnome 5. www.gnome-look.org (gtk2.0 teme ili preuzeti i koristiti smaragdu smaragdu teme) 6 idite na package manager i traži flash, potpuno ukloniti flash plugin ponovo ga instalirati My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
4. Što da li vi predložiti program, Čuo sam da je k9 utvrde velik na ubuntu 5. bilo koje teme vas preporučiti |
|
| |||
| |||
| Idi na oglas i System> Administration> sinaptična package manager Zatim provjerite "Multiverse" koji je iz viderlan.org, koji preuzimaju vaše korištenje verzije 8,10 Ubuntu drugo nego da traže drugu peogram koji će vam pomoći da pokrenete DVD. Za virtualni stroj će pokušati preuzeti i Virtualbox.org. Deb datoteku za Ubuntu taj velik. kao i za teme možete pronaći sliku želite sat i desno i "Set as Wallpaper" methed. Ako su vam ja bih ići nadogradnju na Ubuntu 9,04 možete to učiniti klikom na ikonu update strelica na svoj simbol baterije, ona dolazi kada ste ikada softverskih ažuriranja nisam pokušao to bilo koji drugi način. |
|
| |||
| |||
| ovaj thread je više od godinu dana starog ... svojih mrtvih i nestala |
|
| |||
| |||
| hmmm moj loš sam prestala provjeravati datume. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Disk Partion u Ubuntu Linux | Goran | Linux OS i alternativna | 0 | 3. lipnja 2009 06:44 |
| Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik | buckweed90 | Linux OS i alternativna | 5 | 4. prosinac 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu i ubrzati | phil66 | Linux OS i alternativna | 8 | 5. travanj 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problem | ashaiba | Linux OS i alternativna | 10 | 3. travanj 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu na Mac, Mac OS X je otišao? | ashaiba | Linux OS i alternativna | 8 | 4. ožujak 2008 09:30 |
| Thread Tools | |
| |