![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| 1. Nem úgy tűnik, hogy képes lejátszani DVD-t, én teljesen elfelejtettem, hogyan kell tennie annak érdekében, hogy lehetővé teszi a DVD-ket. 2. Hallottam egy virtuális gépet ubuntu, és nem arról, hogy ha telepítve XP, tudom én beszúrásához VAIO lemez oda, hogy minden járművezetők, hogy a virtuális gép, vagy azt mondja meg, hogy nem a Sony VAIO számítógép. 3. amikor megpróbálok Dual Screen on NVidia X Server Settings és én kattintson Mentés Config File én kap egy üzenetet, hogy "Nem lehet létrehozni új X config backup file '/ etc/X11/xorg.conf.backup". 4. Hogyan tudom backup DVD-t, mint a DVDShrink a Windows XP effectivly, K9Copy majd bezárja, és leáll, amikor megpróbálok mentés. 5. Minden nagy témák srácok ajánlani, im szerzés ilyen belefáradt az aktuális téma, talán van valami új és izgalmas, hogy én is fel, úgy tűnik, hogy én vidám talál valamit a nagy-ra gnomelook, de amit most nekem, jó látni, hogy mit van 6. Az én Firefox böngésző, amikor csak nézni youtube videók, a videó nagyon laggy, és annak érdekében, hogy a streaming video-vagy flash vagy tárgy dolgozni, van, hogy kattintson erre a hülye óriás PLAY gombot. Sosem volt az Ubuntu 7.10, csak az Ubuntu 8.04, bármilyen módon, hogy az én streaming flash videókat vissza a normális? Fixáló ezek a problémák fognak greatly appreciated. és az eredmény egy jó rep |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. go to add eltávolítás és telepíteni ubuntu korlátozott extras
2. nem nyom, de tudom, ez nem ismeri el a tényleges hardverrel ha egy vm 3.ask az irc csatorna 4. próbálja meg egy másik program k9 van a KDE, és valószínűleg nem stabil a gnome 5. www.gnome-look.org (gtk2.0 témák és letöltés smaragd és használata smaragd témákat) 6 menjen a csomag-kezelő és keresési flash, teljesen távolítsuk el a flash plugin majd újra telepíteni My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
4. program, amit Ön szerint hogyan kellene, én is hallottam, hogy k9 szerkezet nagy-ra ubuntu 5. olyan témákat akkor ajánlom |
|
| |||
| |||
| Tovább a reklám és a Rendszer> Adminisztráció> Synaptic csomagkezelő Akkor az "multiverzum", amely a viderlan.org, feltételezve, hogy amit Ön használ változat 8,10 az ubuntu eltérő keresni egy másik peogram amelyek segítenek futtat dvd. A virtuális gép próbálja megy Virtualbox.org, és töltse le az. Deb fájl Ubuntu thats great. mint a témák megtalálhatók a kép tetszik és jobb órát és a "Beállítás háttérként" methed. Ha a te I'd go frissítsen Ubuntu 9,04 tudsz tenni, hogy rákattint a frissítés nyíl ikont akkumulátor ikont, akkor jön ki, ha valaha még szoftverfrissítésekről még nem próbáltam csinálni bármilyen más módon. |
|
| |||
| |||
| ez a téma több mint egy éve ... a halott és elveszett |
|
| |||
| |||
| hmmm rossz Megálltam ellenőrzés dátumát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lemez Partion az Ubuntu Linux | Goran | Linux és OS Alternatív | 0 | 3. június 2009 06:44 |
| Lehet-e futtatni egy ingyenes operációs rendszer, mint a Linux Ubuntu-val kilátás | buckweed90 | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. december 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux és a gyorsulás | phil66 | Linux és OS Alternatív | 8 | 5. április 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux problémák | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 10 | 3. április 2008 10:34 |
| Ubuntu Linux, Mac, Mac OS X elment? | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 8 | 4. március 2008 09:30 |
| Téma eszközök | |
| |