![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| 1. I can't seem to galėtų vaidinti DVD, completly Aš pamiršau, kaip padaryti, kad jis leidžia DVD. 2. Aš girdėjau apie virtualioje mašinoje ant Ubuntu, ir jūs, kad jeigu aš įdiegta XP, galiu įrašyti savo VAIO disko ten įdėti visą savo vairuotojams, kad virtualioje mašinoje, ar ji man sako, kad jos ne kompiuteris Sony Vaio. 3. kai bandau Dual Screen NVIDIA X Server Settings, ir aš spustelėkite Įrašyti, kad konfigūracijos failas gaunu pranešimą: "Neįmanoma sukurti naują X atsarginę konfigūracijos failo" / etc/X11/xorg.conf.backup "." 4. Kaip Backup DVD's like DVDShrink Windows XP effectivly, K9Copy bus uždaroma ir nustoja veikti, kai bandau kopiją. 5. Bet koks puiki temos you guys recommend, im getting rūšies pavargau nuo mano esamos temos, gal yra kažkas naujo ir įdomaus, kad galėčiau įdėti į, i cant Atrodo, nieko Didžiojo gnomelook, bet thats just me, bei sužinoti, ką turėti 6. Į mano Firefox naršyklėje, kai žiūriu youtube video, filmai yra labai laggy, ir tam, kad transliacijos "arba" Flash ar vaizdo objektą į darbą, turiu paspausti šią kvailas milžinas paleidimo mygtuką. Aš niekada šio Ubuntu 7.10, tik apie Ubuntu 8.04, bet taip, kad mano streaming flash vids Back to normal? Nustatant šias problemas bus labai dėkingi. ir rezultatas bus geras REP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Grįžti į pridėti pašalinti ir įdiegti Ubuntu apribota priedai
2. ne raktas, bet aš žinau, tai nepadės pripažinti jūsų faktinį įrangos, kai dėl VM 3.ask apie IRC kanalas 4. pabandykite kitą programą K9 skirtas KDE ir GNOME turbūt nepatvarus 5. www.gnome-look.org (gtk2.0 temų arba parsisiųsti ir naudoti Emerald Emerald temas) 6 Eiti į vadybininkas paketų ir paieškos Flash, visiškai pašalinti Flash plugin tada iš naujo įdiekite ją Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Citata:
4. kokia programa jums pasiūlyti, aš girdėjau, kad K9 puikiai ant Ubuntu 5. bet temas galite rekomenduoti |
|
| |||
| |||
| Eiti į reklamos ir System> Administration> Synaptic Package Manager Tada galite patikrinti "multiverse", kuri yra iš viderlan.org, thats darant prielaidą, kad jūsų naudoti versiją 8,10 Ubuntu išskyrus kitą peogram, kurie padės jums paleisti DVD išvaizdą. Dėl Virtual Machine pabandyti ketinate Virtualbox.org ir atsisiųsti. Deb file Ubuntu thats great. kaip temas galite rasti paveikslėlio norite ir teisė laikrodis ir "Set as Wallpaper" methed. If I were you I'd go atnaujinti Ubuntu 9,04 galite padaryti paspaudę ant atnaujinta rodyklės piktogramą šalia jūsų akumuliatoriaus piktograma, ji pasirodo, kai kada turite programinės įrangos atnaujinimų aš ne bandė tai daryti bet kokiu kitu būdu. |
|
| |||
| |||
| šioje temoje yra virš metų ... jo seniai miręs |
|
| |||
| |||
| hmmm mano bloga nustojau tikrinimo datos. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diskas Partion Ubuntu Linux | Goran | Linux & Alternative OS | 0 | 3 birželis 2009 06:44 |
| Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista | buckweed90 | Linux & Alternative OS | 5 | Gruodis 4, 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu ir pagreitina | phil66 | Linux & Alternative OS | 8 | 5 balandis 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problemos | ashaiba | Linux & Alternative OS | 10 | 3 balandis 2008 10:34 |
| Linux Ubuntu Mac, Mac OS X is gone? | ashaiba | Linux & Alternative OS | 8 | 4 kovas 2008 09:30 |
| Temos įrankiai | |
| |