mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Linux un alternatīvie OS

Register

Linux Ubuntu. slodzes problēmas un vajadzības,

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 27, 2008, 16:08
Loceklis

Default Linux Ubuntu. slodzes problēmas un vajadzības,

1. Es nevaru likties, lai varētu atskaņot DVD, i completly aizmirsu, kā to padarīt tik tas ļauj DVD.

2. Es dzirdēju par virtuālā mašīna ar Ubuntu, un tu, ka ja es instal XP, i var ievietot manu VAIO Disk tur likt visas savas vadītājiem, ka virtuālās mašīnas, vai arī tas man pateikt, ka tās nav Sony VAIO Computer.

3. kad mēģinu Dual Screen uz NVidia X Server Settings un i noklikšķiniet uz Saglabāt, lai Config File saņemu ziņojumu, kurā teikts "Nevar izveidot jaunu X config backup file '/ etc/X11/xorg.conf.backup". "

4. Kā es varu rezerves DVD's like DVDShrink uz Windows XP effectivly, K9Copy būs aizvērta un pārtrauc darbu, kad mēģinu backup.

5. Jebkurš liels themes you guys ieteikt, im kļūst veida nogurusi no mana pašreizējā tēma, varbūt tur ir kaut kas jauns un aizraujošs, ka es varu laist, i cant šķiet atrast neko liels par gnomelook, bet thats tikai man, arī redzēt, ko jūs ir

6. Uz mana Firefox pārlūkprogrammā, kad es skatīties youtube video, video ir ļoti laggy, un lai straumēšana jeb flash video vai iebilst pret darbu, man uz šo mēms gigants PLAY pogu. Man nekad nav bijusi šī par 7,10 Ubuntu, tikai uz Ubuntu 8.04, kāds veids, kā saņemt savu streaming flash vids atpakaļ normālas?

Ar ko nosaka šīs problēmas tiks ļoti appreciated. un rezultāts būs labs rep
Old Aprīlis 27, 2008, 23:27
Donors Group

1. go to pievienot noņemt un uzstādīt Ubuntu ierobežota ekstras
2. nav atrisinājums, bet es zinu, tas doesn't atpazīt Jūsu faktisko aparatūru, kad par VM
3.ask par IRC kanāls
4. izmēģināt citu programmu K9 ir kde un, iespējams, nestabils uz gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 tēmām vai lejupielādēt smaragda un lietošanas smaragds tēmas)
6 iet uz paketes vadītājs, un meklēt flash, pilnīgi novērst Flash plugin pēc tam atkārtoti instalējiet to

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 28, 2008, 13:24
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Cew27 View Post
1. go to pievienot noņemt un uzstādīt Ubuntu ierobežota ekstras
2. nav atrisinājums, bet es zinu, tas doesn't atpazīt Jūsu faktisko aparatūru, kad par VM
3.ask par IRC kanāls
4. izmēģināt citu programmu K9 ir kde un, iespējams, nestabils uz gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 tēmām vai lejupielādēt smaragda un lietošanas smaragds tēmas)
6 iet uz paketes vadītājs, un meklēt flash, pilnīgi novērst Flash plugin pēc tam atkārtoti instalējiet to
----------------------
4. ko programmu jūs ieteiktu, esmu dzirdējis, ka K9 lieliski darbojas uz Ubuntu
5. jebkurš tēmas varat ieteikt
Old Maijs 4, 2009, 08:43
Loceklis

iet uz reklāmu un System> Administration> Synaptic paketes vadītājs
Tad jūs pārbaude "multiverse", kas ir no viderlan.org, thats pieņemot, ka jūsu izmantot versiju 8,10 Ubuntu izņemot meklēt citu peogram kas palīdzēs palaist dvd.

Par virtuālā mašīna mēģināt doties uz Virtualbox.org un lejupielādēt. Deb failu Ubuntu Tas ir lieliski.

kā tēmas Jūs varat atrast attēlu izskats un tiesības pulksteni un "Set as wallpaper" methed.

Ja es būtu tu man iet jaunin 9,04 Ubuntu varat izdarīt, noklikšķinot uz update bultiņas ikonu blakus Jūsu akumulatora ikona, tas nāk uz augšu, ja kādreiz esat programmatūras atjauninājumu neesmu mēģinājis to dara jebkurā citā veidā.
Old Maijs 4, 2009, 14:56
Loceklis

šis pavediens ir vairāk nekā gadu vecu ... tā miris un nokļuvis
Old Maijs 4, 2009, 22:57
Loceklis

hmmm mans slikts es apstājos pārbaudes datumus.
Reply

Register

Bookmarks