![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| 1. I może nie wydaje się być w stanie odtwarzać płyty DVD, i całkiem zapomniałem, jak uczynić go tak pozwala DVD. 2. Słyszałam o wirtualnej maszynie na Ubuntu, i Pan, że jeśli zainstalowany XP mogę wstawić mój VAIO dysku tam umieścić wszystkie moje sterowniki na wirtualnej maszynie, czy też mi powiedzieć, że jej nie Sony VAIO komputer. 3. za każdym razem, gdy próbuję Dual Screen na NVidia i X Server Settings i kliknij przycisk Zapisz do pliku konfiguracyjnego i otrzymasz komunikat "Nie można utworzyć nowy plik kopii zapasowej konfiguracji X '/ etc/X11/xorg.conf.backup". 4. Jak zapasowej DVD jak DVDShrink w systemie Windows XP effectivly, K9Copy będzie zamknięty i przestaje działać po próbie kopii zapasowej. 5. Wszelkie wielkie tematy you guys zaleca im dostawanie rodzaju zmęczony temat mojej obecnej, może nie jest czymś nowym i ekscytujące, że mogę położyć na, i cant wydają się znaleźć coś wielkiego na gnomelook, ale thats just mnie dobrze zobaczyć, co można mieć 6. W mojej przeglądarki Firefox, gdy oglądam filmy youtube, filmy wideo są bardzo Laggy, w celu transmisji strumieniowej lub flash video lub obiektu do pracy, mam kliknąć ten głupi olbrzym Odtwarzaj. Nigdy nie miał tego na Ubuntu 7.10, Ubuntu 8.04 tylko w każdy sposób, aby moje streaming flash vids powrót do normalnego? Ustalenie tych problemów będzie greatly appreciated. i zaowocuje dobrą rep |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Idź do dodaj usuń i zainstaluj ubuntu Ograniczony extras
2. nie podpisywać, ale wiem, że nie robi rozpoznać rzeczywiste sprzętu gdy na vm 3.ask na kanale IRC 4. wypróbować inny program K9 jest dla KDE i prawdopodobnie niestabilne na gnome 5. www.gnome-look.org (gtk2.0 tematów lub pobrać szmaragdowy i wykorzystanie szmaragdowo tematów) 6 przejdź do menadżera pakietów i wyszukiwania flash, całkowicie usunąć wtyczki flash następnie ponownie go zainstalować My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
4. programu, co Pan zasugerować, Słyszałem, że wielkie dzieła K9 na ubuntu 5. Pan polecić wszelkie tematy |
|
| |||
| |||
| reklamę i przejdź do System> Administracja> Menedżer pakietów Synaptic Następnie należy sprawdzić, "multiverse", która jest z viderlan.org, thats zakładając używasz wersji 8.10 Ubuntu inne niż szukać innego peogram które pomogą uruchomić dvd. Do maszyny wirtualnej spróbuj się Virtualbox.org i pobrać. Deb dla Ubuntu thats great. jak dla tematów można znaleźć zdjęcie lubisz i prawy zegar i "Ustaw jako tapetę" methed. If I were you I'd go uaktualnienia do Ubuntu 9.04 można zrobić klikając na ikonę strzałki aktualizacji obok ikony baterii, to pojawia się zawsze, gdy masz aktualizacji oprogramowania i nie próbował zrobić to inny sposób. |
|
| |||
| |||
| tego wątku jest ponad rok ... swoich zmarłych i odszedł |
|
| |||
| |||
| hmmm my bad Przestałem sprawdzania dat. |