mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sistem de operare Linux şi Alternative

Register

Linux Ubuntu. încărcături de problemele şi nevoile

Reply

Thread Tools
Old 27 aprilie 2008, 16:08
Grupul de stat

Default Linux Ubuntu. încărcături de problemele şi nevoile

1. Nu pot să par a fi în stare să joace DVD's, am uitat complet cum se face acest lucru, deoarece permite DVD-uri.

2. Am auzit despre o maşină virtuală pe Ubuntu, şi nu-i aşa că, dacă am instalat XP, i se poate insera meu VAIO Disk acolo pentru a-mi pune toate driver-ele cu privire la faptul că maşina virtuală, sau va spune-mi că nu o Sony VAIO Computer.

3. ori de câte ori încerc să Dual Screen pe NVidia X Server Setări şi i faceţi clic pe Salvare fişier de configurare pentru a primi un mesaj care i spui "Nu pot crea copii de rezervă nou X config file '/ etc/X11/xorg.conf.backup". "

4. Cum pot să-i rezervă DVD ca DVDShrink pe Windows XP effectivly, K9Copy va închide şi se opreşte de lucru ori de câte ori încerc să backup.

5. Orice mari teme voi recomanda, IM cam plictisit de actuala tema mea, poate este ceva nou şi interesant faptul că i se poate pune, i cant par să găsească ceva de mare pe gnomelook, dar thats doar de mine, şi vezi ce ai avea

6. Pe FIREFOX browser-ul meu, ori de câte ori i ceas YouTube videoclipuri, filme sunt foarte laggy, şi pentru ca un flash video streaming sau obiect sau la locul de muncă, trebuie să faceţi clic pe acest prost gigant butonul PLAY. N-am mai avut aceasta pe Ubuntu 7.10, doar pe Ubuntu 8.04, nici un fel să-mi iau de streaming flash vids reveni la normal?

Stabilire a acestor probleme va fi foarte apreciat. şi va avea ca rezultat o bună reputaţie
Old 27 aprilie 2008, 23:27
Grupul de donator

1. du-te pentru a adăuga şi elimina instala ubuntu restricţionat extras
2. nu o idee, dar ştiu că doesnt recunoaşte hardware-ul dvs. real, atunci când pe o VM
3.ask pe canal IRC
4. încercaţi un alt program K9 este pentru KDE şi probabil instabilă pe gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 teme sau descărca smarald şi de a folosi smarald teme)
6 Du-te la pachet manager şi căutare flash, a elimina complet de flash plugin apoi re-l instalaţi

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 28 aprilie 2008, 13:24
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cew27 View Post
1. du-te pentru a adăuga şi elimina instala ubuntu restricţionat extras
2. nu o idee, dar ştiu că doesnt recunoaşte hardware-ul dvs. real, atunci când pe o VM
3.ask pe canal IRC
4. încercaţi un alt program K9 este pentru KDE şi probabil instabilă pe gnome
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 teme sau descărca smarald şi de a folosi smarald teme)
6 Du-te la pachet manager şi căutare flash, a elimina complet de flash plugin apoi re-l instalaţi
----------------------
4. ce program vrei sa sugereze, am auzit că K9 works mare pe ubuntu
5. orice teme puteţi recomanda
Old 4 mai 2009, 08:43
Grupul de stat

du-te la anunţuri şi Sistem> Administrare> Synaptic Package Manager
Apoi, va verifica "multiverse", care este de la viderlan.org, thats presupunând dvs. utilizaţi versiunea 8.10 de ubuntu, altul decât cel caute un alt peogram care vă vor ajuta să rulaţi un DVD.

Pentru maşini virtuale încerca să Virtualbox.org şi descărca. Deb pentru Ubuntu thats mare.

teme pentru ca veti putea gasi o imagine vă place şi de dreptul de ceas şi "Set as Wallpaper" methed.

Dacă aş fi în locul tău Aş merge upgrade la Ubuntu 9.04, puteţi face acest lucru printr-un clic pe pictograma de lângă actualizare săgeată pentru a vă pictograma bateriei, este vorba mai sus, atunci când aveţi actualizări de software nu am mai încercat o faci orice alt mod.
Old 4 mai 2009, 14:56
Grupul de stat

acest thread este de peste un an ... ei mort
Old 4 mai 2009, 22:57
Grupul de stat

hmmm mea de rău am oprit de verificare a datelor.
Reply

Register

Marcaje