![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| 1. ЈА лицемјерје 'чинити се да буде у стању репродуковати ДВД-а, у потпуности сам заборавио како да то урадите тако да омогућава ДВДа. 2. Чуо сам о виртуелном машини на убунту и да ли да ако сам инсталиран КСП, ја могу уметнути мој Ваио Диск тамо стављати све дривер на тај мој виртуелни машина, или ће ми рећи да је његов а не Соны Ваио Рачунар. 3. сваки пут кад покушам Дуал Сцреен на НВИДИА Кс Сервер Сеттингс и кликните на Сачувај на Цонфиг Филе ја добити порука казивање "Није могуће направити нови бацкуп Кс цонфиг филе '/ етц/Кс11/ксорг.цонф.бацкуп'." 4. Како бацкуп ДВД-а ДВДСхринк као на Уиндоус КСП еффецтивлы, К9Цопы ће се затвара и престаје радни пут кад покушам бацкуп. 5. Било који велики теме препоручити те момачки, узимајући им врсту уморна од моје тренутне тему, можда има нешто ново и узбудљиво да могу ставити на, ја лицемјерје чинити се за наћи ништа велико на гномелоок, али тај само мени, и видети шта ви имати 6. На мој ФиреФокс броусер, кад сам гледати ЫоуТубе видео записе, видео записе врло су лаггы, те како би за стримовање видео или фласх или објекат на посао, имам кликните на ово дугме ПЛАЫ неинтелигентни гиганта. Никад нисам имао тај на Убунту 7,10, само на Убунту 8,04, ни на који начин да бисте добили мој стримовање фласх видс назад на нормални? Исправљање ових проблема ће бити много поштовати. и да ће резултирати у добром предст |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. иди на додај премештање и инсталирате убунту ограничено додаци
2. траг, али не знам да се препознају своје стварне хардвера када на СМ 3.аск на ИРЦ канал 4. покушајте са другим Програм к9 за кде и вероватно нестабилан на гноме 5. ууу.гноме-лоок.орг (гтк2.0 теме или преузети и користити смарагду смарагду теме) 6 идите на пацкаге манагер и тражи фласх, потпуно уклоните фласх плугин поново га инсталирате Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
4. Шта да ли ви предложити програм, Чуо сам да је к9 утврде велик на убунту 5. било које теме вас препоручити |
|
| |||
| |||
| Иди на оглас и Сыстем> Администратион> синаптична пацкаге манагер Затим проверите "Мултиверсе" који је из видерлан.орг, који преузимају ваше коришћење верзије 8,10 Убунту друго него да траже другу пеограм који ће вам помоћи да покренете ДВД. За виртуелни машина ће покушати да преузме и Виртуалбокс.орг. Деб датотеку за Убунту тај велик. као и за теме можете пронаћи слику желите сат и десно и "Сет ас Уаллпапер" метхед. Ако су вам ја бих ићи надоградњу на Убунту 9,04 можете то учинити кликом на икону упдате стрелица на свој симбол батерије, она долази када сте икада софтверских исправки нисам покушава за било који други начин. |
|
| |||
| |||
| овај тхреад је више од годину дана старог ... својих мртвих и нестала |
|
| |||
| |||
| хммм мој лош сам престала проверавати датуме. |