az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Linux ve Alternatif işletim sistemi

Register

Linux Ubuntu. sorun ve ihtiyaçların yükler

Reply

Konu Araçları
Old 27 Nisan 2008, 16:08
Üye Grubu

Default Linux Ubuntu. sorun ve ihtiyaçların yükler

1. Ben oynatabilirsiniz cannot seem to DVD, i tamamen bu DVD'ler sağlar nasıl yapmak unuttum.

2. Bir sanal makine hakkında Ubuntu üzerine, duydum ve eğer XP yüklü olduğu için, bu sanal makine üzerinde veya tüm sürücüleri koymak bana söyler benim VAIO Disk ekleyebilirsiniz var olan bir Sony VAIO Bilgisayar.

3. whenever I Çift Ekran için NVidia X Sunucu Ayarları ve i tıklayın Config Dosya i bir mesaj söyler "yeni X yedek dosyası 'config / etc/X11/xorg.conf.backup' oluşturulamıyor Kaydet deneyin."

4. Windows XP effectivly Ben yedek DVD gibi DVDShrink yapmak, K9Copy olacak kapatır ve whenever I yedekleme için çalıştığını durur.

5. Siz herhangi bir tavsiye büyük temaları olan temanın yorgun ve elde tür Sohbet, belki de yeni ve heyecan verici i, i cant almak için büyük gnomelook ilgili bir şey bulmak için görünebilir ama bana iyi bakın şu ne sahip olmak

6. Benim Firefox tarayıcı üzerinde, zaman i videoları çok ve sırada bir veya flash video akışı veya iş nesnesi, i tıklayın Bu aptal dev PLAY düğmesi için laggy olan videolar YouTube İzle. Ben Ubuntu 7,10 on Ubuntu 8,04 sadece, normale döndü benim Akış flaş vids almak için herhangi bir şekilde bu hiç?

Bu sorunların Tespit çok takdir edilecektir. ve iyi bir temsilcisi yol açacak
Old 27 Nisan 2008, 23:27
Bağış Grubu

1. çıkarın ve Ubuntu hakkınız yoktur ekstralar yüklemek eklemek gitmek
2. bir ipucu ama doesnt bir VM zaman sizin gerçek donanım tanıyan biliyor
3.ask IRC kanalı
4. farklı bir programı K9 deneyin KDE ve muhtemelen GNOME üzerinde kararsız olduğu
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 temalar veya indirme zümrüt ve zümrüt temalar kullanım)
6, tamamen yeniden flash eklentisi kaldırmak yükleyin yöneticisi ve arama flaş paketi gitmek

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 28 Nisan 2008, 13:24
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Cew27 View Post
1. çıkarın ve Ubuntu hakkınız yoktur ekstralar yüklemek eklemek gitmek
2. bir ipucu ama doesnt bir VM zaman sizin gerçek donanım tanıyan biliyor
3.ask IRC kanalı
4. farklı bir programı K9 deneyin KDE ve muhtemelen GNOME üzerinde kararsız olduğu
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 temalar veya indirme zümrüt ve zümrüt temalar kullanım)
6, tamamen yeniden flash eklentisi kaldırmak yükleyin yöneticisi ve arama flaş paketi gitmek
----------------------
4. hangi program, bu K9 çalışır Ubuntu büyük duydunuz öneririz yapmak
5. Herhangi bir tema size tavsiye
Old May 2009, 08:43 4.
Üye Grubu

reklam ve Sistem gitmek> Yönetim> Synaptic paket yöneticisi
Sonra hangi viderlan.org from "multiverse", kontrol, bir DVD yürütmelerine yardımcı olacak başka bir peogram için başka Ubuntu da bakın sizin kullanarak sürümü 8,10 varsayarak şu.

Sanal makine için Virtualbox.org olacak deneyin ve Ubuntu için., Deb dosya indirmek çok that.

olarak ve doğru saati ve duvar kağıdı olarak ayarlamak "gibi methed bir resim bulabilirsiniz temalar için.

If I Ubuntu 9,04 için yapabileceğiniz yükseltme de güncelleştirme ok simgesi pil simgesinin yanına tıklayarak, bu kadar zaman hiç bunu başka şekilde yaptığını hiç denemedim yazılım güncelleştirmelerine sahip gelir git ediyorum sen.
Old May 2009, 14:56 4.
Üye Grubu

Bu iplik bir yaşındaki bitti ... da ölüp gitmiş
Old May 2009, 22:57 4.
Üye Grubu

benim ben tarihleri kontrol durdu kötü Hmmm.
Reply

Register

Bookmarks