менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Linux & альтернативних ОС

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 квітня 2008, 16:08
Член групи

1. Я не можу здатися, щоб мати можливість грати DVD, Completly я забув, як зробити так, що дозволяє DVD.

2. Я чув про віртуальній машині на Ubuntu, і ви, що якщо я встановив XP, я можу вставити диск мій VAIO там поставити всі свої драйвера на цю віртуальну машину, або вона говорить мені, що його не комп'ютерів Sony VAIO.

3. всякий раз, коли я намагаюся Dual Screen на NVIDIA X Server Налагодження та я кнопку Зберегти, щоб Config File я отримую повідомлення "Не вдається створити новий X конфігурації резервного файла '/ etc/X11/xorg.conf.backup".

4. Як я хотів DVDShrink Backup DVD на Windows XP effectivly, K9Copy буде закривається і перестає працювати, коли я намагаюся зробити резервну копію.

5. Будь-яке тим більше ви, хлопці, рекомендую, І. М. Отримання втомилися від моєї поточної теми, може бути, є щось нове і захоплююче, що я можу надягти, Cant я, здається, знайти все, щоб більше на gnomelook, але Thats тільки мені, добре бачити, що ви мати

6. На мою браузера Firefox, коли я дивлюся YouTube відео, відео дуже лага, і для того, щоб потокове відео або флеш-небудь об'єкт на роботу, я на кнопку це німий гігантські кнопки PLAY. Я ніколи не мав цього в Ubuntu 7.10, тільки на Ubuntu 8.04, будь-яким способом, щоб отримати мій потокове флеш Vids повернутися до нормального?

Виправлення цих проблем буде прийнята з вдячністю. і приведе до хороших Rep
Old 27 квітня 2008, 23:27
Донор групи

1. Перейти до додати видалити і встановити додаткові обмеження Ubuntu
2. Чи не ключ, але я знаю, що doesn't визнати дійсним, коли на апаратні В.М.
3.ask на IRC-каналі
4. Спробуйте інший K9 програми для KDE, і, ймовірно, нестійкий на GNOME
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 тим або завантажити і використовувати Emerald Emerald теми)
6 Перейти на менеджер пакетів і пошук Flash, повністю видалити флеш плагін потім повторно встановити його

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 28 квітня 2008, 13:24
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
1. Перейти до додати видалити і встановити додаткові обмеження Ubuntu
2. Чи не ключ, але я знаю, що doesn't визнати дійсним, коли на апаратні В.М.
3.ask на IRC-каналі
4. Спробуйте інший K9 програми для KDE, і, ймовірно, нестійкий на GNOME
5. www.gnome-look.org (gtk2.0 тим або завантажити і використовувати Emerald Emerald теми)
6 Перейти на менеджер пакетів і пошук Flash, повністю видалити флеш плагін потім повторно встановити його
----------------------
4. яку програму ви пропонуєте, я чув, що K9 відмінно працює на Ubuntu
5. будь-яких тем ви рекомендуєте
Old 4 2009 Травень, 08:43
Член групи

Перейти до оголошень і Система> Адміністрування> Synaptic Package Manager
Потім встановіть прапорець "Multiverse", яка складає від viderlan.org, Thats передбачається, що ваш використовувати версію Ubuntu 8.10 від одного, ніж шукати іншу peogram, яка допоможе вам виконати DVD.

Для віртуальної машини намагаються збирається Virtualbox.org і завантажити. Деб файл для Ubuntu Thats більше.

Що стосується теми ви можете знайти фотографію, яку, як і права та години "Встановити як шпалери" methed.

Якщо на вашому місці я б піти обновление Ubuntu 9.04 ви можете зробити це, натиснувши на іконку оновлення стрілку поруч з вашим значок батареї, вона приходить, коли б ви не оновлень я не пробував робити це іншим способом.
Old 4 травня 2009, 14:56
Член групи

цій темі є більше року ... своїх мертвих і пішов
Old 4 травня 2009, 22:57
Член групи

Хммм мої погані я зупинився перевірка дат.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.