![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз инсталиран Ubuntu на моя macbook 13 ", а когато аз разделен, то разделен глоба. I booted ми Ubuntu и работи добре. Аз натиснете ESC за да преминете към bootscreen така че мога да отида с моя Mac OS X. ... но за Mac OS X isn't там???? HDD 119GB ми е и в моя Ubuntu той казва, аз имам 30, както и разделен него. ми е Mac OS X съвсем няма, или е hiddne някои къде. Ако е така как мога да го достигнете |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| обувка Ubuntu и проверете Mac дял за файловете, които могат само да се добави възможност за Mac да ровя списък
| |||
| |||
| Как мога да направя, че |
|
| |||
| |||
| Също така, в моя Звук Media Player, имам плъгин наречен BeepFinder но Не знам как да го инсталирате, инсталиране ме isn't ясни |
|
| |||
| |||
| е това на Ubuntu? HAV никога не съм чувал за сигнала аз употреба amarok и rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли да публикувате неясни инсталирате ме към темата, за да могат да видят какво казва? Аз съм учене огромно количество от тези борси.
| |||
| |||
| Моят основен приоритет става моя Mac файлове като всичките ми училище файлове на него. |
|
| |||
| |||
| Нека да получите пълния аромат на този пост - всичко училището си файлове са на под Mac OSX и вие сте били repartitioning и форматиране и инсталиране на Ubuntu за него и вие нямате резервни копия на файлове училище абсолютно навсякъде? А те са важни за вас? Имам ли това право? |
|
| |||
| |||
| добре, ако този случай начално Ubuntu, отидете в Mac дял и да вземат всички файл имате нужда от тях и ги върху флаш устройството, то поне сте гърба на UPS |