![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem Ubuntu na mém MacBook 13 'a když jsem partitioned, je partitioned pohodě. zaveditelný i na mé ubuntu a funguje to v pohodě. I klikněte esc jít na bootscreen tak i my můžeme jít na Mac OS X. ... ale na Mac OS X isnt tam?? můj HDD je 119gigabajt a my ubuntu to říká, jsem 30 jako i partitioned to. je můj Mac OS X zcela pryč, nebo je to hiddne některé kam. pokud ano, jak může i přístup je |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot ubuntu a kontrolu mac oblast pro soubory, které by mohly právě potřeba přidat volbu pro mac grub do svého seznamu
| |||
| |||
| jak to mám udělat |
|
| |||
| |||
| také na mém Beep Media Player, mám plugin nazvaný BeepFinder ale i dont know how to nainstalovat, instalaci číst isnt mi jasné |
|
| |||
| |||
| je to na ubuntu? i HAV nikdy neslyšela pípnutí i použití amarok a rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohli byste po nejasné nainstalovat číst mi na vlákno, abychom mohli všichni vidět, co to říká? Já jsem se učí velké množství z těchto výměn.
| |||
| |||
| Mou hlavní prioritou je dostat můj mac soubory jako všechny mé školní soubory jsou na tom. |
|
| |||
| |||
| Dovolte mi plnou chuť této post - všechny své školní soubory jsou na Mac OSX a za které jste byl repartitioning a formátování a instalaci Ubuntu na něm, a nemáte žádné zálohy školní soubory kdekoliv na všech? A jsou pro vás důležité? Už jsem to správně? |
|
| |||
| |||
| i když to je v případě boot ubuntu, jděte do mac oddílu a veškerá souboru budete potřebovat, a dát je na flash disku, potom alespoň máte zpátky ups |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Disk Partion v Ubuntu Linux | Goran | Linux & Alternativní OS | 0 | 3. června 2009 06:44 |
| Linux Ubuntu. spoustu problémů a potřeb | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. května 2009 22:57 |
| Je možné spustit freeware OS jako je linux ubuntu s průhled | buckweed90 | Linux & Alternativní OS | 5 | 4. prosince 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu a oživnout | phil66 | Linux & Alternativní OS | 8 | 5. dubna 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problémy | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 10 | 3. duben 2008 10:34 |
| Thread Nástroje | |
| |