![]() |
|
| |||
| |||
| Εγκατέστησα το Ubuntu μου macbook 13 'και όταν θ κατατμηθούν, θα κατατμηθούν προστίμου. i εκκίνηση μου σχετικά με ubuntu και δουλεύει μια χαρά. I ΟΚΕ κλικ για να μεταβείτε στην bootscreen έτσι μπορεί να πάει να μου Mac OS X. ... αλλά το Mac OS X isn't εκεί;;;; HDD 119GB μου είναι και για ubuntu μου λέει ότι έχω 30 ως θ κατατμηθούν αυτό. Έχω Mac OS X εντελώς φύγει, ή μήπως είναι κάποια όπου hiddne. αν ναι, πώς μπορώ να έχω πρόσβαση αυτή |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot ubuntu και να ελέγξετε το mac διαμέρισμα για αρχεία ίσως απλά πρέπει να προσθέσετε την επιλογή για να σας mac grub λίστα
| |||
| |||
| πώς μπορώ να το κάνουν αυτό |
|
| |||
| |||
| Επίσης, μου Beep Media Player, έχω ένα plugin που ονομάζεται BeepFinder αλλά i dont ξέρει πώς να το εγκαταστήσετε, εγκαταστήστε το διαβάσετε μου isn't σαφές |
|
| |||
| |||
| αυτό είναι για ubuntu; i HAV ακούσει ποτέ δεν του μπιπ i χρήση amarok και rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε την ασαφή θέση μου να διαβάσω το νήμα ώστε να μπορούν όλοι να δούμε τι λέει; Είμαι μάθηση ένα τεράστιο ποσό από αυτές τις ανταλλαγές.
| |||
| |||
| Η κύρια προτεραιότητα είναι να μου mac αρχεία μου, όπως όλα τα αρχεία για το σχολείο αυτό. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να εκφράσω την πλήρη γεύση των υστέρων ότι - όλα τα αρχεία του σχολείου σας για το MAC OSX και υπό έχετε επαναδιαμέριση και τη μορφοποίηση και την εγκατάσταση του Ubuntu σε αυτή και δεν έχετε αντίγραφα ασφαλείας του σχολείου σε όλα τα αρχεία πουθενά; Και ότι είναι σημαντικό για εσάς; Έχω το δικαίωμα αυτό; |
|
| |||
| |||
| καλά, εάν thats περίπτωση εκκίνησης ubuntu, υπεισέλθω σε mac και να λαμβάνει όλα τα partition το αρχείο που πρέπει και να τους φέρουν σε ένα flash drive, τότε έχετε τουλάχιστον πίσω ups |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Disk Partion στο Ubuntu Linux | Goran | Linux & Εναλλακτικές OS | 0 | 3η Ιουν 2009 06:44 |
| Ubuntu Linux. φορτία των προβλημάτων και των αναγκών | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4η Μαΐου 2009 22:57 |
| Είναι δυνατόν για να εκτελεστεί ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα όπως το linux ubuntu με vista | buckweed90 | Linux & Εναλλακτικές OS | 5 | 4 Δεκ 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux και ζωογονώ | phil66 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 5 Απρ 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux προβλήματα | ashaiba | Linux & Εναλλακτικές OS | 10 | 3 Απρ 2008 10:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |