![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA instaliran Ubuntu na moj Macbook 13 'i kada sam partitioned, ona partitioned redu. Ja booted na moj ubuntu i Internet utvrde prekid. I kliknite na ESC za prijelaz na bootscreen tako da ja mogu ići na moj MAC OS X. ... ali je Mac OS X nije tamo?? moj HDD je 119GB i na moj ubuntu kaže da imam 30 i partitioned ga. mi je Mac OS X potpuno nestala, ili je neki hiddne gdje. ako je tako kako mogu pristupiti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot Ubuntu te provjeriti mac particije za datoteke možda samo trebate dodati opciju za mac na svoj popis larva
| |||
| |||
| kako mogu to učiniti |
|
| |||
| |||
| Također, na mom bip Media Player, imam čep nazvan BeepFinder ali ja dont znati kako ga instalirati, instalacije pročitajte mi nije jasno |
|
| |||
| |||
| je ovo na ubuntu? ja hav nikad čuo bip koristim amarok i rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li poslati mi jasno instalaciju pročitajte na thread kako bismo mogli vidjeti sve ono što kaže? I'm learning ogroman iz tih razmjena.
| |||
| |||
| Moj glavni prioritet je uzimajući moj MAC kartoteka kao sve moje škole datoteke su na njega. |
|
| |||
| |||
| Dozvolite mi da se puni okus tog post - sve vaše škole datoteke na temelju MAC OSX, a vi ste bili i repartitioning formatiranja i instaliranja Ubuntu na nju, a vi nemate sigurnosne kopije datoteke u školu bilo gdje na svim? I oni su važni za vas? Jeste da sam u pravu? |
|
| |||
| |||
| dobro ako je taj slučaj boot Ubuntu, idite na mac particije i poduzeti sve datoteke koje su vam potrebne i stavite ih na bljesak voziti, onda barem imate back up |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Disk Partion u Ubuntu Linux | Goran | Linux OS i alternativna | 0 | 3. lipnja 2009 06:44 |
| Linux Ubuntu. hrpe problema i potreba | ashaiba | Linux OS i alternativna | 5 | 4. svibanj 2009 22:57 |
| Da li je moguće pokrenuti freeware linux Ubuntu OS poput sa vidik | buckweed90 | Linux OS i alternativna | 5 | 4. prosinac 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu i ubrzati | phil66 | Linux OS i alternativna | 8 | 5. travanj 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problem | ashaiba | Linux OS i alternativna | 10 | 3. travanj 2008 10:34 |
| Thread Tools | |
| |