![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Telepítettem az Ubuntu on my MacBook 13 "és mikor particionálandó, hogy particionálandó finom. i házipapucs én ubuntu és ez szerkezet finom. Én esc kattintva eljuthat a bootscreen úgy tudok menni a saját Mac OS X ... de a Mac OS X isnt ott???? én is 119GB HDD, és az én ubuntu azt mondja nekem van, mint én 30 particionálandó azt. Én a Mac OS X teljesen elment, vagy van-e valamilyen hiddne hol. ha igen, hogyan lehet hozzáférni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntu boot, és ellenőrizzük a MAC partíciót kép talán csak hozzá kell adnia a lehetőséget a mac a grub lista
| |||
| |||
| how do I do that |
|
| |||
| |||
| is, az én Beep Media Player, van egy plugin BeepFinder hívják de én dont tud hogyan kell telepíteni, a telepítés engem isnt világos |
|
| |||
| |||
| ez az ubuntu? i hav sosem hallott bip használom amaroK és rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Could you post a homályos telepíteni engem a téma, hogy így mindannyian, mi ez mond? Én tanulás egy hatalmas összeget az e-kereskedelemben.
| |||
| |||
| A fő prioritás kapok én mac fájlokat minden iskola fájlokat rá. |
|
| |||
| |||
| Hadd teljes ízesítésű hogy Post - minden iskola fájlok vannak a Mac OSX alatt, és már újra és formázása és telepítése Ubuntu rajta, és még nem mentést az iskola kép bárhol egyáltalán? És ők fontosak az Ön számára? Itt van, ugye? |
|
| |||
| |||
| is, ha amit a boot ubuntu, menj be a mac partíciót és megteszik az összes szükséges fájlt, és azokat a flash drive, de legalább még vissza ups |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lemez Partion az Ubuntu Linux | Goran | Linux és OS Alternatív | 0 | 3. június 2009 06:44 |
| Ubuntu Linux. betölti a problémák és szükségletek | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. május 2009 22:57 |
| Lehet-e futtatni egy ingyenes operációs rendszer, mint a Linux Ubuntu-val kilátás | buckweed90 | Linux és OS Alternatív | 5 | 4. december 2008 05:51 |
| Ubuntu Linux és a gyorsulás | phil66 | Linux és OS Alternatív | 8 | 5. április 2008 12:52 |
| Ubuntu Linux problémák | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 10 | 3. április 2008 10:34 |
| Téma eszközök | |
| |