![]() |
|
| |||
| |||
| התקנתי את Ubuntu על macbook 13 'וכאשר אני partitioned, partitioned זה בסדר. אני booted על Ubuntu שלי וזה עובד מצוין. אני לחץ על ESC כדי להגיע bootscreen אז אני יכול ללכת שלי Mac OS X. ... אבל את Mac OS X isn't שם???? HDD שלי הוא 119GB ו ב Ubuntu שלי זה אומר שיש לי 30 as I partitioned זה. היא Mac OS X שלי נעלם לחלוטין, או שזה קצת hiddne בו. אם כן איך אני יכול לגשת אליו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתחול Ubuntu ולבדוק את Mac מחיצה עבור הקבצים שאתה אולי צריך להוסיף את האפשרות של Mac שלך רשימת זחל
| |||
| |||
| איך אני עושה את זה |
|
| |||
| |||
| כמו כן, על שלי צפצף Media Player, I have a plugin שנקרא BeepFinder אבל אני dont יודע כיצד להתקין אותו, להתקין את לקרוא לי ברור isn't |
|
| |||
| |||
| זה על Ubuntu? אני מעולם לא שמעתי על hav הביפ אני משתמש ב amarok ו rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לכתוב את התקן לא ברור לי לקרוא את הפתיל, כך שאנו יכולים לראות את כל מה שהוא אומר? אני לומד על סכום עצום של חילופים אלה.
| |||
| |||
| אזור עדיפות העיקרי הוא מקבל את הקבצים Mac הספר שלי כמו כל הקבצים על זה. |
|
| |||
| |||
| תן לי לקבל את מלוא טעם לכתוב על זה - את כל הקבצים של בית הספר על פי Mac OSX ואתה כבר repartitioning ו עיצוב והתקנה Ubuntu עליה, ואז אין לך גיבויים של קבצים מכל מקום בבית הספר בכלל? כמו כן הם חשובים לך? יש לי את זה נכון? |
|
| |||
| |||
| גם אם במקרה thats אתחול Ubuntu, עבור Mac לתוך המחיצה לקחת את כל הקבצים שאתה צריך ולשים אותם על כונן הבזק, אז לפחות יש לך בחזרה UPS |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הדיסק Partion ב Ubuntu Linux | Goran | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 0 | 3rd יוני 2009 06:44 |
| Ubuntu Linux. המון בעיות ועליו | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | 4th מאי 2009 22:57 |
| האם ניתן להפעיל מערכת הפעלה כמו freeware Ubuntu Linux עם Vista | buckweed90 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 5 | 4th דצמבר 2008 05:51 |
| לינוקס Ubuntu ו לזרז | phil66 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | ה -5 בחודש אפריל 2008 12:52 |
| לינוקס Ubuntu בעיות | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 10 | 3rd אפריל 2008 10:34 |
| שרשרת כלים | |
| |