![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įdiegiau Ubuntu mano MacBook 13 ", ir kai aš atskirti, jis susiskaido baudą. Aš įkelti į mano Ubuntu ir ji veikia puikiai. Aš paspauskite ESC eiti į bootscreen kad galėčiau pereiti prie mano Mac OS X ... bet Mac OS X isnt there?? Mano HDD 119GB ir mano Ubuntu jis sako, per 30 Kaip atskirti jį. mano mac os x visai dingo, ar tai hiddne kai kur. jei taip, kaip galiu ja naudotis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot Ubuntu ir patikrinti Mac disko failų Jūs galite tiesiog reikia pridėti for Mac jūsų grub parinktį sąraše
| |||
| |||
| kaip tai padaryti |
|
| |||
| |||
| pat, mano Beep Media Player, aš turiu įjungti vadinamas BeepFinder bet i dont know kaip jį įdiegti, įdiekite skaityti man forget aiškus |
|
| |||
| |||
| tai Ubuntu? I hav niekada išgirsti beep Aš naudoju Amarok ir rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite rašyti neaišku įdiegti skaityti man siūlai, kad mes visi galime matyti, ką ji sako? I'm mokymosi didžiulis iš šių mainų.
| |||
| |||
| Mano pagrindinis prioritetas yra gauti mano Mac failus visi mano mokykloje failai apie jį. |
|
| |||
| |||
| Leiskite man gauti visą skonį, kad rašyti - visi savo mokykloje failai apie pagal Mac OSX ir buvote repartitioning formatavimą ir įdiegti Ubuntu, ir jūs nė mokyklos atsarginių kopijų failus bet ne visi? Ir jie svarbūs Jums? Have I got that right? |
|
| |||
| |||
| Na, jei thats atveju boot ubuntu, eikite į "Mac pertvarų, ir imasi visų failų jums reikia ir įdėti jas į" flash "diską, tai bent jau turite grįžti UPS |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diskas Partion Ubuntu Linux | Goran | Linux & Alternative OS | 0 | 3 birželis 2009 06:44 |
| Linux Ubuntu. apkrovų problemas ir poreikius | ashaiba | Linux & Alternative OS | 5 | 4 gegužė 2009 22:57 |
| Ar įmanoma paleisti nemokama OS kaip linux ubuntu vista | buckweed90 | Linux & Alternative OS | 5 | Gruodis 4, 2008 05:51 |
| Linux Ubuntu ir pagreitina | phil66 | Linux & Alternative OS | 8 | 5 balandis 2008 12:52 |
| Linux Ubuntu problemos | ashaiba | Linux & Alternative OS | 10 | 3 balandis 2008 10:34 |
| Temos įrankiai | |
| |