![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Instalēju Ubuntu uz mana MacBook 13 "un kad es sadalīts, tas sadalīts naudas sodu. i booted uz manu Ubuntu un tas works fine. I click ESC, lai dotos uz bootscreen lai es varētu doties uz mana Mac OS X ... bet Mac OS X isn't there?? mans HDD ir 119GB un uz manas Ubuntu ir teikts, man ir 30, kā es sadalīts tā. ir mana Mac OS X pilnībā aizgājuši, vai tas ir hiddne dažas kur. ja tā, kā es varu piekļūt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| boot ubuntu un pārbaudiet mac nodalījums failus var tikai jāpievieno iespēju mac jūsu izrakt saraksts
| |||
| |||
| Kā man to, ka |
|
| |||
| |||
| arī pēc mana Pīkstiens Media Player, i have spraudni ar nosaukumu BeepFinder bet Nezinu, kā to instalēt, instalēt read me isn't skaidrs |
|
| |||
| |||
| tas par Ubuntu? i hav nekad nav dzirdējuši par pīkstienu lietot amarok un rythmbox |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jūs publicējat skaidrs instalēt read me to pavedienu, lai mēs visi varētu redzēt, ko tā saka? Es esmu mācīšanās lielu summu no šiem apmaiņu.
| |||
| |||
| Mana galvenā prioritāte ir panākt, mans mac failiem, jo visas manas skolas faili uz tā. |
|
| |||
| |||
| Ļaujiet man iegūt pilnu garšu šajā amatā - viss jūsu skolā faili uz Mac ar OSX, un Jūs esat repartitioning un formatējumu un instalējot Ubuntu uz tām, un jums nav nekādu skolas dublējumkopijas failiem jebkur visos? Un tie ir svarīgi jums? Vai es saņēmu šīs tiesības? |
|
| |||
| |||
| labi, ja thats gadījumā boot Ubuntu, iedziļināties mac partition un veic visus failu, jums nepieciešams un par to uz flash drive, tad vismaz jums ir back ups |
![]() |
|
| Bookmarks |